02/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Από τα Ιμαλάια άλλη φορά! Θα τον έπαιρνε ο αέρας τον Κούλη – Προσπαθούσε να κάνει δηλώσεις από τα «ανεμοδαρμένα ύψη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis1

Όχι και το πιο κατάλληλο μέρος για να κάνει δηλώσεις, επέλεξε ο Κυριάκος Μησοτάκης, αφού από όλη την έκταση του ΧΥΤΑ Φυλής που επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, πήγε για δήλωση στο πιο ψηλό σημείο.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την ώρα της δήλωσής του «πάλευε» με τους δυνατούς ανέμους, οι οποίοι έκαναν τη φωνή του να μην ακούγεται, ενώ… καταλυτικό ρόλο στη συνολική αποτυχία της εν λόγω δήλωσης, έπαιξαν και οι γλάροι στο φόντο, οι οποίοι έκρωζαν ασταμάτητα.

Ίσως την επόμενη φορά να επιλέξει ένα πιο απάνεμο μέρος…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κοιτα ποιος θελει να γινει Προθυπουργος,χαθηκαν οι τοποθεσιες για μια δηλωση και βρηκε το υψηλοτερο σημειο στο ΧΥΤΑ Φυλης με …φοντο τα σκουπιδια και τους γλαρους,για να μας πει για τις Αθλιες συνθηκες που ζουμε και για την απαντηση που θα δωσει ο λαος στις 26 Μαιου,εαν νομιζεις οτι μ αυτα τα καραγκιοζηλικια θα σε ψηφισει ο κοσμος πλανασαι πλανην οικτρα!!!!!,πως δεν ανεβηκες και στο Απορρηματοφορο να μας βγαλεις λογω απο εκει .Σοβαρεψου λιγακι και μ αυτα που λες,και μ αυτους που βαζεις για Ευρωβουλευτες!!!!!!!

Comments are closed.