Απόφαση-σοκ! – «Tελειώνει» το Big Brother ο ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bigbrother_binteo_tinazeis_aera

Όπως είναι γνωστό, η 24ωρη ζωντανή μετάδοση της εικόνας μέσα από το σπίτι του «Big Brother» είχε προσελκύσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σύμφωνα όμως, με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» , οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ πήραν την απόφαση να διακοπεί οριστικά η 24ωρη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος.

Ο λόγος που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση αφορά στο οικονομικό σκέλος, δηλαδή το κόστος αλλά και στα spoilers που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Κατά τη διάρκεια του live streaming, ιστοσελίδες έπαιρναν υλικό μέσα από το σπίτι του Big Brother και γίνονταν διαρροές, κάτι που η παραγωγή δεν επιθυμεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αντί να φτιάξουν εκπομπές σαν το island του bear grills φτιάχνουν όλο ανοησίες με επιβίωση καθαρά και όποιος μείνει έμεινε άλλα οι παραγωγές εδώ στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω

  2. Καιρος ηταν, γιατι ξευτιλιζεται και το καναλι!!!!!!!!

  3. ΣΤ΄ ΑΡΧ….ΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΕΙΟΙ

  4. Ο ΠΙΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

  5. Θελω να πιςτευω πως δεν το κανουν για οικονομικούς λόγους, οπως διατείνονται, αλλα επειδη εχει μικρή τηλεθέαση. Θελω να πιςτευω πως οι Ελληνες σεβονται τον εαυτο τους και πως δεν χάσαμε τελείως τις αξίες μας.

  6. Άμεση ανακληση του πρεσβη μας απο το καναλι για διαβουλεύσεις…

  7. Οχι μην γινει αυτο…..θα βραχυκυκλωση το ψυχολογικο μου ”’γιγνεσθαι”…..θα διαλυθει η κοινωνια μας ….μη ρε!!!!Να κανει κατι ο προυθουπουργος μας.

Comments are closed.