Απόφαση δικαστηρίου: Παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι μάσκες και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κοινοποίηση:
Κοσμος-κορωνοιος

Άντε και στα δικά μας!

Το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας

Χαίρεται και καλές γιορτές.Επειδή είστε η φωνή του Λαού, σας στέλνω μια αισιόδοξη πράξη του δικαστηρίου της Βοσνίας, η οποία θέτει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση μάσκας και απαγόρευσης κυκλοφορίας ως ενέργεια που καταπατεί τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ας κινηθούμε ανάλογα.

Παραθέτω το κείμενο στα ελληνικά:

” ΣΕΡΑΓΕΒΟ, 22 Δεκεμβρίου (FENA) – Στη σημερινή σύνοδο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διαδίκτυο, ελήφθη απόφαση η οποία αναφέρει ότι η υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών και ο περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών της Β-Ε στην πανδημία του κοροναϊού συνιστά παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρθηκε, οι αποφάσεις των Κριτών σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικών μασκών αντιπροσωπεύουν παρέμβαση στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες που εγγυάται το Σύνταγμα της Β-Ε και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ελευθεριών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προσωπικό των Κριτών του υπουργείου υγείας έλαβε τις αποφάσεις, αλλά δεν υπήρχε ενεργή συμμετοχή στην έγκριση και αναθεώρηση των διατεταγμένων μέτρων από τα ανώτατα όργανα νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, εξηγεί το Συνταγματικό Δικαστήριο.”

πηγή: https://www.fena.news/bih/constitutional-court-masks-and-movement-restriction-are-human-rights-violation/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματικό. Ούτε επι χούντας δεν χρειαζόταν δήλωση μετακίνηδης, ούτε ακόμα επι Γετμανική κατοχή

  2. για να γίνει αυτό στην Ελλάδα πρέπει τα δικαστήρια να είναι ελεύθερα και στην Ελλάδα δεν είναι ελεύθερα

  3. Ποιος να ενεργήσει ανάλογα; Οι ανύπαρκτοι δικηγόροι και οι προδότες δικαστικοί;
    Μην ελπίζετε σε τίποτα, άρα μην περιμένετε και κάτι!!!!

  4. Θέλουμε αποζημίωση απο τους πολιτικούς που μας μαντρώσανε. Δήμευση περουσιών τους και των χρημάτων που μας εχουν κλέψει-κρύψει και είναι σε τραπεζες στο εξωτερικό. Κανένας φόρος για τα επόμενα 5 χρόνια και διαγραφή όλων των δανείων σε κάθε πολίτη. Όσοι ψήφισαν τα μέτρα εγκλεισμού φυσικά θα πάνε φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.

  5. Όλοι μαντρωμένοι και ο μπαλατσινός διακοπάρες, δίπλα στη θάλασσα ! Το ανέβασε σήμερα η ζωντοχήρα του, κατά λάθος…

  6. Μεταναστευτικό, κατάργηση μετρητών, εμβολιασμοί, μάσκες, λογοκρισία, είναι όψεις της ίδιας στρατηγικής. Κατατείνουν στην Μεγάλη Επανεκκίνηση…

  7. Εδώ στην Ελλάδα μόνο συνταγματικά μπουρδέλ@ υπάρχουν.

  8. “Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προσωπικό των Κριτών του υπουργείου υγείας έλαβε τις αποφάσεις, αλλά δεν υπήρχε ενεργή συμμετοχή στην έγκριση και αναθεώρηση των διατεταγμένων μέτρων από τα ανώτατα όργανα νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, εξηγεί το Συνταγματικό Δικαστήριο”.

    Η απόφαση αυτή δεν ήταν ουσίας αλλά διαδικαστική και άτυπη. Δεν υπήρξε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχής των κριτών για να παρθεί η απόφαση όχι επειδή βγήκε απόφαση που να λέει πως ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα… Τι δεν καταλαβαίνετε ρε μάγκες πια;

  9. Άντε και στα δικά μας σιγά,-σιγα. Ας γίνει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλοι. Καλή λευτεριά πατριώτες.

  10. Η ακύρωση ενός lockdown η χρήση μάσκας είναι μια απόφαση δικαστηρίου που αν δεν γίνει πράξη προοριζεται μόνο για χαρτί υγειας.

  11. Ας πιέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν, όπως μπορούμε, κι εδώ να εφαρμοσθούν οι συνταγματικές μας ελευθερίες. Και να μην μας δουλεύουν.

  12. Ειλικρινά όταν εγώ σας τα έλεγα και Δικαστήρια στη Μαδρίτη ακύρωσαν τοπικά lockdown. Ανάθεμα τον Κουτνατζή που έχει στηθεί στα 4 και ξέχασε τα συνταγματιλίκια του

Comments are closed.