Απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Γλυφάδα-Συνελήφθη ένας 36χρονος

Κοινοποίηση:
burglar-using-crowbar-break-into-victim-s-house-night

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Μενιδίου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 36χρονος αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και απείθεια ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος από κοινού με συνεργούς του χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο αυτοκίνητο επιχείρησαν να σπάσουν με την όπισθεν τα ρολά καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Γλυφάδας, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του, ωστόσο ήχησε ο συναγερμός και διέφυγαν.

Παράλληλα ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων και μετά από συντονισμένες ενέργειες και στοχευμένων αναζητήσεων των αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης το επίμαχο αυτοκίνητο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αττικής οδού.

Οι αστυνομικοί με χρήση σημάτων κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησαν το όχημα έως την περιοχή του Μενιδίου, όπου ακινητοποιήθηκε και οι δράστες διέφυγαν πεζή.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν τις αναζητήσεις και εντόπισαν τον 36χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών των παραπάνω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συμφωνώ μαζί σου με αυτή την λύση που την εφαρμόζουν στις μουσουλμανικές χώρες (κόψιμο χεριού/ποδιού ή γεννητικών οργάνων ή κεφαλιού)

    Το πρόβλημα όμως στην χώρα μας αν του κόψουμε το χέρι ή το πόδι μετά θα πάρει επίδομα αναπηρίας ότι δεν μπορεί να εργαστεί.

    όπως κάνουν κατά εκατοντάδες/χιλιάδες π.χ. οι ΡΟΜΑ

  2. Κόψ’ του το δεξί χέρι από τον καρπό την προσεχή Κυριακή στην Πλατεία Μενιδίου, σε δημόσια θέα, προς παραδειγματισμό κι συμμόρφωση των υπολοίπων, προς αποφυγή παρομοίων καταστάσεων. Ούτε φυλακή και αποφυλάκιση σε λίγους μήνες για να κάνει τα ίδια, ούτε οι αστυνομικοί να παίζουν κορώνα γράμματα το κεφάλι τους, ούτε εμείς να τον βρούμε στο σπίτι ή το μαγαζί μας για να μας σακατέψει ή σκοτώσει, ούτε να του πληρώνουμε τους δικηγόρους (νομική βοήθεια) και τη μάσα του στις φυλακές, ούτε τίποτα. ΓΚΑΠ στο βρωμόχερο και ξεβρώμισες την κοινωνία. Και αν το ξανακάνει έχει και κεφάλι…. Έτσι πατάσσεται η εγκληματικότητα κύριοι και όχι με νόμους της πλάκας. Αυτοί οι νόμοι αυξάνουν την εγκληματικότητα με τις ανύπαρκτες ποινές. Άσε που και οι υπόλοιποι θα κλάσουν μέντες μόλις δουν τον κουλοχέρη. Ποιος θα τολμήσει να ληστέψει ή κλέψει. Έχω άδικο;

Leave a Response