Απόλλων Σμύρνης: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται πρώην παίκτης της ομάδας

Κοινοποίηση:
tsampions-ligk-aek-binti-mpala

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο πρώην άσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Κριστιάν Ντ’Ούρσο, καθώς χτύπησε με το αυτοκίνητό τον φροντιστή της Τσιταντέλα, όπου και αγωνίζεται.


Κατηγορίες για πιθανή ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Κρίστιαν Ντ’ Ούρσο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Il Gazzettino», ο 23χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν φροντιστή της ομάδας του, της Τσιταντέλα. Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος ο Ντ’Ούρσο χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 77χρονο, Λίνο Σιμονέτο που επέβαινε στο ποδήλατό του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Παρ’ ότι ο 77χρονος έδειχνε να μην έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή πρόβλημα στην υγεία του, μετά από 6 ημέρες (29/4) απεβίωσε και πλέον οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην άσο της «ελαφράς ταξιαρχίας» μετατράπηκαν από πρόκληση σωματικής βλάβης σε πιθανή ευθύνη για ανθρωποκτονία! Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο για την απόφαση πάντως είναι η νεκροψία, καθώς αν διαπιστωθεί ότι ο Λίνο Σιμονέτο έχασε τη ζωή του λόγω των τραυμάτων του, τότε ο Ντ’ Ούρσο θα αντιμετωπίσει την πιθανότητα πολυετούς φυλάκισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια είναι πλημμέλημα, η δε ποινή φυλάκισης (τουλάχιστον 3 μηνών), μετατρέπεται σε χρηματική ή αναστέλλεται … Οπότε, κι αν προκύψει, από την νεκροψία, ότι ο θάνατος επήλθε από τα προκληθέντα τραύματα (και όχι από κορωνοϊό, όπως πολύ εύστοχα σχολιάζει ο “Χ”), ο φερόμενος ως κατηγορούμενος δεν φυλακίζεται …

Comments are closed.