Αποχώρηση – βόμβα από το ΚΙΝΑΛ: Φεύγει ιστορικό στέλεχος

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με πληροφορίες o ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του σε στενούς του φίλους. Oι συνομιλητές του αναφέρουν ότι μετά την τηλεφωνική συνέντευξη με τον κ. Σκουρή στο news24/7, έγινε τηλέφωνο από τη Φώφη Γεννηματά, που είχε ως κατάληξη η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, να κλείσει το τηλέφωνο.

Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, Δημήτρης Κρεμαστινός ανήγγειλε το τέλος του από το Κίνημα Αλλαγής μία ημέρα μετά την 45η επέτειο του ΠΑΣΟΚ.

1

Ο λόγος είναι διότι της είπε ότι εμμένει στις θέσεις του, λέγοντας στους φίλους του ότι με αυτό το ΚΙΝΑΛ, που ούτε το σύμβολο τον εκφράζει, ούτε η ουσία, δεν θέλει καμία απολύτως σχέση. “Το σημερινό ΚΙΝΑΛ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο κόσμος γνώρισε ως ΠΑΣΟΚ” τόνισε ο πρώην υπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Για ποιο Πασοκ μιλας;Του Αντρεα;Του Ακη;Του Τσοβολα;Του Λαλιωτη;Ή μηπως του Σημιτη του Παγκαλου και του Γιαννου;Περασες καλα και εσυ σε αυτα τα πάρτυ.Μονο που στειλατε τον λογαριασμο να τον πληρωσουν αλλοι.Με κρεμασετε κανονικα κ.Κρεμαστινε.

  2. Κλέφτες και ψεύτες…. Όξω χαμουρια

  3. Να γινει το ΠΑΣΟΚ που ξεραμε.Αν γινοταν αυτο το πραγμα δεν θα εμεναν ουτε οι πολυκατοικιες ορθιες σε αυτη τη χωρα.Θα ειχαν ισοπεδωθει τα παντα.Ηδη πληρωνουμε τα φεσια της διακυβερνησης αυτου που ξεραμε.Φτανει,δεν θελουμε αλλο.

  4. Ρε αντε να διαλυθειτε, σαπιλες!!! Κ@λοπασοκια καταστρεψατε την ελλαδα! Χιλια κομματια να γινετε!ολα εδω πληρωνονται κλεφτες ψευτες απατεωνες!

  5. για χρονια κρυβονταν οι φαεσοκοι ,εκαναν τους φιοφιους κοριους, αλλαξαν ονομα, εγιναν και ξυριζα ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ? ΟΨΙΜΑΙ ΕΠΙΠΛΟΚΑΙ? η’ μηπως ο τελευταιος σπασμος του πτωματος?

  6. ΑΑ τι? ΠΑΣΟΚ ψήφιζες??μπραβο σου, τι θες εσυ επαναφορά ΠΑΣΟΚ??? καλα πατε τωρα να πληρωσετε ενφια και εφορια και μην μιλατε η αλλαγη ηρθε και είναι εδώ,ρε ψυχανωμαλοι μπας και ψηφίζετε ακομα ΓΑΠ???

  7. Αρκετά κράτησε ανοικτό τό μαγαζί τού ΚΙΝΑΛ. Η επαναφορά της ονομασίας ΠΑΣΟΚ ισως αλλάξει τα δεδομένα ξυπνώντας παλιές μνήμες στούς αμέτρητους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ πού παλινδρομουν σάν χαμένοι μεταξύ άλλων κομματων. Ο Κρεμαστινος έχει δίκαιο . Το 8% δεν δίδαξε τίποτα ;

Comments are closed.