Αποχώρησε η Γερμανού μετά την αποκάλυψη στον αέρα για την προσωπική της ζωή! «Με πείραξε πολύ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
na

“Φεύγω… Με πείραξε πολύ…”

Λίγη ώρα πριν το τέλος του Καλύτερα δε γίνεται, το μεσημέρι της Κυριακής, μια αποκάλυψη που έγινε στον αέρα για τη Ναταλία Γερμανού, τάραξε τα νερά. Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας αναστατώθηκαν, ενώ η ίδια αποχώρησε με ελαφρά… ώστε να αποφύγει τις ερωτήσεις. Οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού έχουν απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν τις lifestyle στήλες του Τύπου. Η ίδια αυτή τη φορά, όμως, μίλησε για μια χυλόπιτα! Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Ναταλία: Ποιος θα βγει να πει έφαγα χυλόπιτα το 2015;
Φωτεινή: Εσύ Ναταλία μου έχεις φάει χυλόπιτα;
Ναταλία: Το 2015…
Κώστας: Πριν τέσσερα χρόνια δηλαδή. Κάτσε να υπολογίσουμε…
Ναταλία: Φεύγω, ξέρεις πόσο μας πιέζει ο χρόνος; Πόσο θα ‘θελα να κάτσω να το συζητήσουμε δεν φαντάζεστε! Πόσο θα ‘θελα να κάτσω εδώ τώρα να σας τα πω όλα!
Μερικά λεπτά αργότερα, η παρέα της εκπομπής είχε πολλές απορίες και η Ναταλία Γερμανού διευκρίνισε σχετικά με τις γνωστές σχέσεις και το συγκεκριμένο περιστατικό: «Χυλόπιτα ήταν, όχι χωρισμός. Μου είπε «Δεν θέλω κυρά μου, ευχαριστώ δεν θα πάρω»! Ποτέ δεν τα είχαμε! Και δεν είναι και γνωστός. Μην ψάξετε με ποιον τα είχα και δεν τα είχα. Δεν τον ξέρει κανείς. Με πείραξε πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ασχοληστε με την καθε μαλακο…..ρε ουστ!!!

  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΦΑΒΑ .

  3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΖΕΣΤΗ .

  4. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΤΙΑΜΑΝΤ,ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ,ΤΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΥΣΤΗΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ,ΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ,ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥκΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ,ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ?Γιατι δεν υπαρχει ενα σοβαρο πλαισιομενο απο ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΡ που να σταματησει ολες αυτες τις βρωμιες και ανθελληνικες και αντιχριστες αηδιες?

Comments are closed.