05/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Αποχώρησε για πολιτικούς λόγους η Σταρ Ελλάς από το διαγωνισμό «Μις Υφήλιος»: Η ανάρτησή της στο Instagram

Κοινοποίηση:
ΠΛΑΣΤΗΡΑ

«Η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη» έγραψε η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

«Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα.

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πόσες τέτοιες κινήσεις έκανες για την χώρα σου
    Που θα είναι στα μνημόνια μέχρι να παγώσει ο ήλιος

  2. ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ !!!!!! ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ??????? ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ !!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ Η ΚΥΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΘΕΤΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

  3. Απλά είπε το αυτονόητο της βγάζω το καπέλο. Θέλουμε και άλλες τέτοιες συμπεριφορές για το καλό της ανθρωπότητας και το τέλος των πολέμων.

Comments are closed.