“Απομακρυνθείτε από τον χώρο” – Αυτό είναι το ηχογραφημένο μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
astinomia_

Μήνυμα προς τους πολίτες θα ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών της Άμεσης Δράσης για την αποτροπή της συνάθροισης άνω των 10 ατόμων.

Το ηχητικό μήνυμα είναι επίσης ηχογραφημένο στα αγγλικά, γαλλικά και αραβικά και θα ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών κυρίως σε σημεία που συναθροίζονται άτομα, στο πλαίσιο μέτρων για την ανάσχεση μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Στόχος της ΕΛΑΣ είναι οι πολίτες που παραβιάζουν την απαγόρευση να συμμορφώνονται με τη σύσταση. Οι περιπολίες θα διενεργούνται σε κεντρικά σημεία και πλατείες σε κάθε πόλη της χώρας.

Ακούστε το μήνυμα της ΕΛΑΣ προς τους πολίτες: “Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ !!!

  2. Μητουλάκη έκανες καμιά απέλαση ή περιμένεις το εμβόλιο του κορoιδοιού πρώτα:

  3. ΕΧΟΥΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ

  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΧΑΜΠΕΡΙ ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕ, ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ….

Comments are closed.