Αποκόπτουν τους ανεμβολίαστους ΚΑΙ από τις δημόσιες υπηρεσίες – «Αγανάκτηση» ΜΜΕ – “ειδικών” για το φρένο στους εμβολιασμούς – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
emvoliastiko-kentro

Ο κύβος ερρίφθη και μαζί με το μίνι lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κιλκίς και Χαλκιδική, οι “ειδικοί” εισηγούνται τώρα να μπουν νέα εμπόδια στους ανεμβολίαστους.

Ειδικότερα, Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε οι πολίτες που θα προσέρχονται σε δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν, να πληρούν τρεις προϋποθέσεις:

να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού
ή νόσησης
ή αρνητικό rapid test.
.

Άλλος τρόπος προκειμένου να εισέλθουν Έλληνες, που πληρώνουν φόρους (!!!), σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ υπηρεσίες δεν θα υπάρχει, με τους “ειδικούς” να ζητάνε άμεση εφαρμογή του παραπάνω μέτρου.

Την ίδια ώρα ΜΜΕ και “ειδικοί” ωρύονται για την πολύ χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, βλέποντας τα όσα προπαγάνδιζαν το προηγούμενο διάστημα περί “καλοκαιρινών διακοπών” να πέφτουν στον “καιάδα”.

Ο Σεπτέμβριος σε ένα 24ωρο θα αποτελεί παρελθόν και οι εμβολιασμοί αντί να αυξάνονται, όπως προέβλεπαν, μειώνονται:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μας εκβιαζουν απο την κυβερνηση, και οι δικαστες …. μη πω τι παιζουν, αφου δεν αντιδρουν. Ειναι δικαιοσυνη και ισοτητα αυτο; Ειναι δημοκρατια; Ρατσισμος κάργα ειναι εναντιον των ανεμβολιαστων. Στην πιο απλη περιπτωση ας πω οτι “αδιαφορουν”. Δηλαδη τι θελουν τελικα εκει στην κυβερνηση; Να τους ερθει καμια αδεσποτη απο πουθενα; Ειπαμε να χεσουν αλλα το παραχεσανε. Ενταξει ρε, αποκλειστε μας κι απο τις ΔΟΥ κι απο τις δημοσιες υπηρεσιες που λουφαρουν κανονικα αφου ο κοσμος παει μεσα ενας ενας. Αλλα ξερετε, το εμβολιακι σας δε θα το κανουμε, και οσο μας πιεζετε τοσο θα σκυλιαζουμε. Να δουμε ποιος θα φυγει στο τελος, και πως θα φυγει. Καντε μαγκιτσες και μετα ψαξτε να βρειτε καταθεσεις στις μασονοτραπεζες σας. Κοντρα στην κοντρα της εξουσιας.

  2. Οι ειδικοί το εισηγούνται, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας. Αλλά ακόμα και να γίνει, τους φόρους που λέτε μπορείς να τους πληρώσεις και από το σπίτι σου με κάρτα αλλά και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ επίσης.

    1. Οταν χρεαστει να πας στην ΔΟΥ στο μητρώο πχ δε γινεται απο τον ΟΠΑΠ ουτε με καρτα.
      Εξυπναδες μονο !

  3. Να πληρώνουν φόρους μόνο οι εμβολιασμενοι…

Comments are closed.