Τους ενώνει η… Τουρκία! Η άγνωστη φιλία του Αργυρού με Τανιμανίδη-Μπόμπα και το δείπνο με την Τουρκάλα που έφερε τον χωρισμό

Κοινοποίηση:
icemax_700_923314bde2246499066507ed2b7c0aa4

Την ώρα που οι άλλοι μιλούσαν για τον νέο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού, εννοώντας την κοπέλα με την οποία τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με προορισμό την Ολλανδία, εμείς αποκαλύπταμε πως το συγκεκριμένο κορίτσι είναι οικογενειακή φίλη και στυλίστρια του τραγουδιστή, η Φωτεινή Κωνστανέλλου.

Κι επειδή σε ό,τι αφορά τον Αργυρό έχουμε πολύ καλό και εγκυρότατο ρεπορτάζ, σήμερα θα σας κάνουμε νέες αποκαλύψεις, αρχής γενομένης από την άγνωστη φιλία του δημοφιλούς τραγουδιστή με τον Σάκη Τανιμανίδη και την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα, λίγο μετά την αποκάλυψη του PatKiout.gr για την κρυφή σχέση του Αργυρού με την μελαχρινή καλλονή ονόματι Αγγελική Τζαν., ο τραγουδιστής προσπάθησε να παρουσιάσει την επαγγελματική του σχέση με μια Τουρκάλα τραγουδίστρια κάτι παραπάνω από φιλική για να αποπροσανατολίσει τα ΜΜΕ από την Αγγελική. Η οποία Αγγελική, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, όταν είδε τις φωτογραφίες και τα σχόλια περί νέου έρωτα του Αργυρού με τη διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια, κυριολεκτικά ανέβασε πυρετό και αρρώστησε σε σημείο που μπήκε σε νοσοκομείο διότι κάποιοι καλοθελητές της «σφύριξαν» πως κάτι παίχτηκε μαζί της.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πιο σκατόφλωρας απο αυτό το ψωλάγγουρο τον αργυρό δεν παίζει..

  2. Τανιμανιδη γιατί έκοψες την μύτη σου; Για να μην φαίνεσαι ότι είσαι μουλοσπερμα μογγολογυφτων από τον βρωμοκαυκασο που μας ήρθαν δήθεν ως Έλληνες προσφυγες , με τον ίδιο τρόπο που μας έρχονται οι νεγροειδεις που είναι όλοι δήθεν από την Συρια ;;;;; Τουρκοσπερμα !

  3. Πω-πω καούρα με τον άφωνο τραγουδιστή και τον ετερο ατάλαντο παρουσιαστή! Nα τους βάλουν μαζί με τους Λιάγκες στα αζήτητα να ησυχάσουμε, γίνετε;;;

Comments are closed.