Αποκλειστικό: Σύμφωνο συμβίωσης μετά από οκτώ χρόνια σχέσης για τον Χάρη Ρώμα: «Είναι μια…αγάπη…»

Κοινοποίηση:
romasfoto64-682x384

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το 2019 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον Χάρη Ρώμα. Μια χρονιά γεμάτη επαγγελματικά με αποκορύφωμα το νέο «Καφέ της Χαράς» το οποίο ο κόσμος αντάμειψε με τηλεθεάσεις – ρεκόρ, αλλά και όλες τις θεατρικές επιτυχίες που είχαν προηγηθεί.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δε ντρεπεστε λιγο ρε παναθλια σεξιστικα φαλλοκρατικα γουρουνια;;;;βριζετε τον ανθρωπι…τι σας εκανε;;;κοπροσκυλα σαπιοκοιλιες αρχιδες βρωμοβαλκανιοι…

    1. Δεν βρίζει κανείς ένα φυσικό πρόσωπο έτσι, αλλά όταν υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι σκηνοθέτες, ηθοποιοί, άνθρωποι άξιοι και αξιόλογοι, σεμνοί, τότε συγκεκριμένοι που έχουνε διευθυντικές θέσεις για να επιλέγουν προγράμματα και προϊόντα τηλεοπτικών σταθμών, επιλέγουν τους “γλύφτες”, των “δημοσίων σχέσεων” και των “αντιπαροχής υπηρεσιών” περιφερόμενους που έχουν άποψη για όλα και δηλώνουν ποιότητα/αξία/πολιτισμό/κριτική για άλλους/επιτυχημένοι και γενικά ότι ξέρουν όλοι για αυτούς. Τυγχάνει ή δεν τυγχάνει; αποδείχτηκε ότι δεν τυγχάνει, ότι οι επιλεγέντες είναι ομοφυλόφιλοι άντρες και ομοφυλόφιλες γυναίκες, που για αυτή τη μεροληψία από συγκεκριμένους ξανά και ξανά είχαν και έχουν έπαρση, φιλαυτία, ναρκισσισμό, υπεροψία και θέλουν να γίνει αυτό ορισμός. Δεν έχουμε κάτι άμα είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν έχεις απομυθοποιήσει και γνωρίσει όλους όσους υποστηρίζεις. Και δέστε, τι αξία και τι ποιότητα, ταλεντό έχει ο Χρήστος Π ομοφυλόφιλος; που άλλος εκλιπόν ομοφυλόφιλος καταγώμενος από τη νήσο Χαλκίδα εύπορης οικογένειας, που φίλοι του τον τοποθέτησαν σε οίκο μόδας στο Παρίσι, οπού μετά με τα λεφτά από τους γονείς τους άνοιξε ατελιέ ρούχων στο Κολωνάκι τη δεκαετία 1980. Κατόπιν προσέλαβε ως μαστροπός εραστή/δήθεν σχεδιαστή μόδας νεαρόν ατάλαντο και ανήθικο βλαξ (δέστε τη εικόνες βάζει στο λογαριασμό του στο facebook και πως τι γράφει) όπου οι ανοησίες που φτιάχνει και οι αντιγραφές ξερνάς και αηδιάζουν. Κατόπιν ο ιδρυτής του atelier πέθανε και ο νεαρός συνέχιζε να ζει με το να πουλάει αηδίες και προσέλαβε και άλλο εραστή ομοφυλόφιλο και πάει λέγοντας.
      +
      Όταν πολύ μέτριοι, τελευταίοι, ανήθικοι, βολεψάκιδες, του εύκολου δρόμου, φανατικοί της ευζωίας και της καλοπέρασης, φιλάργυροι, μετά μανίας κάνουν το οτιδήποτε να παρουσιάζουν το εαυτό τους ως αξία, ποιότητα, υπόληψη, καλοφημία, πρωτιά, τότε ο παρατηρητής διαπιστώνει για την Ελλάδα ότι αυτοί που είναι όλα αυτά, είναι και ομοφυλόφιλοι σε πολύ μεγάλο αριθμό ποσοστού. Καμιά αντίρρηση; Αυτό λένε και οι προηγηθέντες σχολιαστές.
      +
      O Γιώργος Μαρίνος, από τους ελάχιστους με ήθος και αξία, είχε τον ανδρισμό και θάρρος να πει από την αρχή “αυτός είμαι μην με ενοχλείται”, είδατε εσείς να είπε ο Χ.Ρ. ή ο οποιοδήποτε από την αρχή κάτι τέτοιο και ας φαινότανε, και ας ήτανε δεδομένο αληθοφανές; Γιατί να το πει θα πεις κάποιος ; γιατί άμα ο ίδιος του δηλώνει ότι δεν είναι αυτό και υποκρίνεται, όπως ο ηθοποιός Σπύρος Μ και άλλοι, και με “αυτό” βολεύτηκε/βολεύεται για χρόνια ευεργετούμενος από κάποιους, άλλα ξαφνικά το “θυμήθηκε” όταν πλησίασε ηλικίας 60 ετών και κάτι να το πει και παίξει παλικάρι και δήθεν μαχητής, τότε αυτά που λένε και οι προηγηθέντες σχολιαστές έχουν ένα άλλοθι να τα πουν.

  2. Και φυσικά για να συλληφθεί ούτε λόγος, άλλες εποχές θα σάπιζε στο μπουντρούμι.

  3. Θεωρεί και το έχει λέει τιμή του και καμάρι του που πήγε με άντρες…καταντια!!!!

  4. ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ/ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΔΡΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ????ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ !!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. Συγχαρητηρια χαρουλη…Αργα ανακοινωσες την πολυχρησια της πυγης σου..Αντε συνεχισε τις κρεατο-γεωτρησεις ,μηπως ανακαλυψεις και πετρελαιο..Το μαλλι σου επρεπε να το βαψεις με λεπτες αποχρωσεις, ωστε να ταιριαζει με τις λεπτες ευαισθησιες σου..Δυστυχως, τα καναλια παιζουν δωρεαν.Επρεπε να ειναι συνδρομητικα.Τοτε θε βλεπαμε , αν το ειδος σου θα επιβιωνε.Εισαι και σεμνος.Ντρεπεσαι να μας παρουσιασεις το συμπληρωμα σου?Τι λεει γι’ αυτο η μαμα σου?

  6. Ρε παιδιά για να καταλάβω και εγώ, γιατί δεν κατάλαβα με όλα τα σχόλια που γράφετε. Με άνδρα έκανε σύμφωνο συμβίωσης ή με γυναίκα. Ξέρει κανείς;

    1. Εσύ το 2020 τώρα το κατάλαβες; τον είδες ποτέ με γυναίκα να σχετίζεται; τον είδες να συνοδεύει γυναίκα και να την συστήνει ως σχέση του; Ξέρεις πολλά σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ άντρα & γυναίκας;, σχεδόν κανέναν. Βασικά όταν τον δεις σε δημόσιες τουαλέτες, τότε ρώτησε τον να σου πει… δεν ξέρω μετά άμα θα μπορείς να… Καλή όρεξη και καλή διασκέδαση.

  7. Ο Χάρης Ρώμας, απόφοιτος ιατρικής, δηλώνει ότι είναι ηθοποιός. Κατά εξακολούθηση συμμετέχων σε ρόλους με αμοιβή σε (φτηνές ταινίες σκουπίδια) βιντεοκασέτες της δεκαετίας 1980, έχει δηλώσει τηλεοπτικά δημόσια ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με άντρες, και υπερασπίστηκε το δικαίωμα αυτό ότι δεν είναι ηθικολόγος και όποιος θέλει ας κρίνει τις ζωές των άλλων αλλά ας πει πρώτα για την δική του. “Οι τηλεθεάσεις” είναι ακόμη μια φαντασία, από την στιγμή που στη δωρεάν τηλεόραση σε συγκεκριμένες ώρες όταν κάποιος δεν θέλει να διαβάζει κείμενα από ξένες παραγωγές και θέλει να ακούει Ελληνικά μόνο, τότε αναζητάει τι υπάρχει εκείνη τι στιγμή στα TV κανάλια, και βλέπει το ελάχιστο χάλια, μάπα, αηδία, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Απλά το βλέπει γιατί υπάρχει όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο ή ότι υπάρχει ταυτόγχρονα είναι χειρότερο. Αξία έχει μια τηλεοπτική σειρά άμα στη διεθνή αγορά υπάρχουν αγοραστές, θεατές, και όχι στη Ελλάδα. Ζητήθηκαν για ενοικίαση τα προϊόντα Χάρη Ρώμα, και από ποιους και πότε; Από κανέναν ποτέ.

  8. ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…..ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

  9. ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Αντε βρωμολουγκρες και καλους απογονους .,..,.να φυσατε τον κουραμπιε με σκερτσο και ναζι .,.,

  11. Με ποιον πούστη είναι αυτή την στιγμή; Για με κάποιο δημοσιογράφο τύπου Κλωνόπουλο;

Comments are closed.