Αποκλειστικό: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μιλά για τη συμφιλίωση Μαρίας Ελένης – Μάρθας μετά το δικαστήριο για τη βίλα: «Αν το γράφει εκείνη…»

Κοινοποίηση:
λασκαρη-1280x720

«Ότι λέει η Μαρία-Ελένη. Εγώ δεν σχολιάζω αυτά τα θέματα της Μαρίας-Ελένης. Αν το γράφει η Μαρία-Ελένη προφανώς αυτό είναι και είναι και πολύ καλό. Αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο»…

Η δήλωση αυτή έγινε αποκλειστικά στο PatKiout.gr από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο όταν τον ρωτήσαμε εάν ισχύει ότι η κόρη που απέκτησε με τη Ζωή Λάσκαρη συμφιλιώθηκε με την πρωτότοκη κόρη της αξέχαστης ηθοποιού Μάρθα Κουτουμάνου, με την οποία είχε δικαστική διένεξη για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη.

Μια δήλωση του διακεκριμένου ποινικολόγου που, ομολογουμένως, μας έκανε εντύπωση καθώς έδειξε να κρατά μια απόσταση από τα πράγματα, ίσως ακόμη και άγνοια για τις όποιες εξελίξεις παρότι στο δικαστήριο, φανερά στεναχωρημένος, είχε προσεγγίσει τη Μάρθα κι έκανε προσπάθειες να τα βρουν οι δυο γυναίκες. Βέβαια, μπορεί απλώς να μην ήθελε να το σχολιάσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ  …

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κε Λυκουρέζο ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί το ίδιο κάντε και σεις, σοβαρευτείτε οικογενειακώς καμμιά φορά!!!!!!!

Comments are closed.