Αποκλειστικό: Οπαδική Επίθεση Σε Θαμώνες Καφενείου Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Ήταν μόλις λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης όταν σε καφενείο το οποίο βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου 11 στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης εμφανίστηκαν θερμοκέφαλοι νεαροί φορώντας δύο εξ’ αυτών μπλούζες του ΠΑΟΚ και επιτέθηκαν φραστικά στην αρχή και έπειτα με γροθιές σε ένα άτομο το οποίο καθόταν σε τραπέζι του καφενείου έχοντας μαζί του τον ανήλικο γιο του, ο οποίος ανήλικος φορούσε μπλούζα του Άρη και είχε τοποθετημένο κι ένα κασκόλ της ομάδας επάνω στο τραπέζι.

Οι θαμώνες του καφενείου μπήκαν στη μέση για να σταματήσουν την επίθεση και ξαφνικά από παρακείμενο κατάστημα εμφανίστηκαν 3 άτομα υπήκοοι Αλβανίας δύο άτομα υπήκοοι Γεωργίας και ένας Έλληνας, οι οποίοι επιτέθηκαν στους θαμώνες του καφενείου δημιουργώντας χάος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο καφενείο υπήρχαν ακόμη και ζευγάρια τα οποία παρακολουθούσαν τον αγώνα και είχαν μαζί τους μικρά παιδιά καθώς ακόμη και βρέφη σε καροτσάκια, κάτι όμως που δεν εμπόδισε την οργανωμένη επίθεση κατά των θαμώνων του καφενείου από τους χούλιγκαν.

Για το περιστατικό κλήθηκε η Αστυνομία και ένα και μόνο περιπολικό έφτασε στο σημείο 10 περίπου λεπτά αργότερα, αφού ήδη είχε τελειώσει η επίθεση με τους δράστες να φεύγουν από το σημείο με αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει οι συνεργοί τους σε παρακείμενους δρόμους της οδού Ρήγα Φεραίου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του συνοικισμού Πέτρου Λεβαντή.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν γροθιές και κλωτσιές δε δηλώθηκε επίσημα τραυματισμός.

Μετά από μια περίπου ώρα ο αρχικός υπαίτιος της επίθεσης ξαναπέρασε απο το σημείο για να βρει το άτομο με τη μπλούζα του Άρη και το κασκόλ μα είχε φύγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι το κατάντημα της Ελληνικής Κοινωνίας που βρίσκεται σε αποσύνθεση……

Comments are closed.