Δεν μας τα λέει καλά η «Τσιριμπίμ – τσιριμπόμ» γερόντισσα της ενημέρωσης! Έτσι κάνεις τα αποκλειστικά σου Έλλη Στάη; Το θέμα με τους…

Κοινοποίηση:
ellistai

Το γράφαμε χθες εδώ στο makeleio.gr!
To Σαββατοκύριακο, λίγο πριν την πρεμιέρα της στο δελτίο του OPEN η Έλλη Στάη παραχώρησε δυο συνεντεύξεις στις οποίες ανέφερε:
«Η τελευταία φορά που με εμπόδισαν, και σας το λέω όπως μου μεταφέρθηκε, ήταν όταν συνεργαζόμουν με τον Alpha το 2015. Μου είπαν λοιπόν ότι για εμένα είχε πολύ μεγάλη αντίρρηση ο Πάνος Καμμένος διότι τον είχαν ενοχλήσει – αν και πιστεύω πως δεν είχε ενοχληθεί μόνο αυτός αλά μάλλον ολόκληρη η τότε κυβέρνηση Τσίπρα – κάποια από τα σχόλια που έκανα τότε στον συγκεκριμένο σταθμό. Είχαν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις απόψεις μου για το δημοψήφισμα».

Σήμερα το απόγευμα η Έλλη Στάη είχε ένα αποκλειστικό στο νέο της δελτίο! Το θέμα: «To δρόμο του στρατοδικείου παίρνει η υπόθεση των Μητρετώδη και Κούκλατζη»

Δεν μας τα λέει καλά!
Χθες ο Πάνος Καμμένος ο κακός που την κυνηγάει και σήμερα ο Πάνος Καμμένος ο καλός που της δίνει τα αποκλειστικά;

Και μην πει κανείς ότι το αποκλειστικό είναι του στρατιωτικού συντάκτη του OPEN, γιατί ο συγκεκριμένος μαχητικός συνάδελφος εργάζεται και σε ιστοσελίδα αμυντικών θεμάτων, ιδιοκτησίας, του περσινού κεντρικού παρουσιαστή του epsilontv και εκεί μέχρι αργά το απόγεμα δεν είχαν ιδέα για το αποκλειστικό!

Αν αρχίζουμε έτσι από την πρώτη μέρα…δεν την βλέπουμε καλά την κ. Στάη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. που το ξεθαψανε αυτο το ζομπι αλλα και το καναλι οπως το λενε παει να γινει χειρουερο απο τα αλλα κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι

  2. Και μονο που βαλαν αυτη για αρχη ηταν η αιτια να κλεισω την τηλεοραση.

Comments are closed.