Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά από τον πρώτο γύρο του US OPEN

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Από τον πρώτο γύρο του αμερικανικού τουρνουά τένις (US OPEN) αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάνοντας με 3-1 σετ από τον Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν που βρίσκεται στη θέση 94 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 26χρονος Κολομβιανός έφτασε δίκαια στη νίκη καθώς ο Ελληνας πρωταθλητής ειδικά στα δυo πρώτα σετ, «εξαφανίστηκε» από το τερέν και με δυσκολία κατάφερε να αποσπάσει μόλις ένα game.

Το 6-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο σετ μαρτυρά την εικόνα του αγώνα ενώ το 6-1 του δεύτερου σετ ήρθε να συμπληρώσει την κάκιστη απόδοση του Τσιτσιπάς.

Στο τρίτο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε, έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης και το κατέκτησε με 6-3 αφού ο Κολομβιανός έκανε αρκετά λάθη εξαιτίας της πίεσης που δέχθηκε.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να βγάζει ξανά αντίδραση, ωστόσο, αυτή τη φορά ο Κολομβιανός είχε τις απαντήσεις.

Όσο και αν τον πίεσε ο Τσιτσιπάς ο Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν κράτησε την ψυχραιμία του, περιόρισε τα λάθη του και τελικά με 5-7 πήρε το σετ και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λέγε στον μπαμπά και την μαμά να σου δώσουν κάνα πεπόνι να φας ρε βλαχαδερό απ’την καρδιτσα?!?

  2. δεν θα κερδίσει ποτέ γιατί ήταν υποστηρικτής του εμβόλιο, αυτή θα είναι και η τιμωρία του

  3. Αμαν με τον χασοδικη δεν προκειται ποτε του να παρει εστω ενα κυπελο παντα θα χανει

  4. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ.

Comments are closed.