Αποκλείεται να είναι αληθινή η φωτογραφία αυτή με τον Παπαδημούλη – Τι είχαν μέσα τα 3 καρότσια που γέμισε από το σούπερ μάρκετ; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pap exo

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Παπαδημούλης γέμισε 3 καρότσια από γνωστό σούπερ μάρκετ εν μέσω κορωνοϊού, είναι γεγονός και αναμφισβήτητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ τον Συριζαίο Παπαδημούλη να έχει σηκώσει ΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ προμήθειες από σούπερ μάρκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι όμως μάλλον εκ του πονηρού προσπαθούν να βγάλουν “λάδι” τον Παπαδημούλη και κυκλοφόρησαν αυτή την φωτογραφία που κάνει μπαμ ότι είναι φωτομοντάζ, δείτε την:

90352934_2577565052490503_8858304747317231616_n

Πάντως δεν θα μας έκανε εντύπωση και αν η φωτογραφία ήταν αληθινή, εξάλλου όταν κάποιος γεμίζει 3 καρότσια από το σούπερμαρκετ λόγω κορωνοϊού επειδή τα έκανε “πάνω” του σίγουρα θα χρειαστεί και πολλά χαρτιά υγείας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Παιδια δες τετον πως κειταει σαν χαμενος ενα συχαμερο ανθρωπακι ουστ πουσταρα ουστ ουστ ουστ!!!

  2. ΝΥΦΙΤΣΑ,ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑ!

  3. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥ ΡΟΧΑΛΕΣ

  4. ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΑΚΛΥΦΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ , ΜΕΓΑΛΕ ΧΙΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ

  5. Μην τον γαμάτε άλλο του φεύγουν τα σκατά απ τον κώλο για αυτό αγοράζει χαρτιά υγείας .

  6. πεζοναύτης575 Λοχαγός μάχιμος έξω τα σκουπίδια πατρίς θρησκεία οικογένεια

  7. με 40000 τον μηνα ο μαλακαρος δεν ξερει που να τα ξοδεψει .,.,

    καμαρωστε ΕΛΛΗΝΕΣ ποιους ψηφιζετε

  8. Μπουχεσες αριστε-ρουληδες κουραδομηχανες χαχαχαχα

  9. ΕΝΑ ΖΑΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΓΙΟΖΗ ΟΥΡΕ ΖΑΧΑΡ

  10. Αριστερός του κ@λου ο Παπαδημούλης με ακίνητα πανάκριβα και καταθέσεις εκατομμυρίων Ευρώ και Δολαρίων στις τράπεζες των ξένων τοκογλύφων αυτών που ρουφάνε το αίμα της πατρίδας μας.Σε όλα τα νομοσχέδια που έβλαπταν την Ελλάδα αυτός, η Βουλγάρα καθαρίστρια Κούνεβα και ο λασπολόγος δημοσιογράφος Κούλογλου ψήφιζαν σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Λακέ Παπαδημούλη σάλτα και γ@μήσου παλιοπροδότη.

    1. Αριστερός του κ@λου ο Παπαδημούλης με 110 ακίνητα πανάκριβα και καταθέσεις 100 εκατομμυρίων Ευρώ και Δολαρίων στις τράπεζες των ξένων τοκογλύφων αυτών που ρουφάνε το αίμα της πατρίδας μας.

Comments are closed.