Αποκαλύψεις σοκ από τον Κριστιάν Καρεμπέ: Οι Γάλλοι εξέθεταν τον προπάππου του σε ζωολογικό κήπο ως «κανίβαλο»!

Κοινοποίηση:
KAREBE-4-768x520-1

Σοκάρει η αποκάλυψη του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, για τον προπάππου του, ο οποίος ήταν φυλακισμένος σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία και είχε εκτεθεί ως «κανίβαλος».

Ο Καρεμπέ μίλησε στην «NDR» και αναφέρθηκε στην τραγική ιστορία του προπάππου του και τα όσα έζησε στον ζωολογικό κήπο του Χάγκενμπεκ.

Η οικογένεια του Καρεμπέ κατάγεται από την Νέα Καληδονία (τα νησιά του Ειρηνικού ανήκουν στη Γαλλία) και όπως αναφέρει ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, «ο Γουίλι Καρεμπέ, μαζί με άλλους συμπατριώτες του, πήγαν στο Παρίσι το 1931 με πρόσχημα ότι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. Νόμιζαν ότι θα συναντήσουν επίσημους της κυβέρνησης».

«Ένιωθαν σαν σκλάβοι, ήταν δύσκολο γι’ αυτούς»
Ωστόσο στη Γαλλία αγοράστηκαν από τον ζωολογικό κήπο του Παρισιού και στη συνέχεια από εκείνο του Αμβούργου, όπου εκεί παρουσιάστηκαν ως «οι τελευταίοι κανίβαλοι των νοτίων θαλασσών». Μάλιστα το Χάγκενμπεκ εξαναγκάστηκαν να κάνουν παραστάσεις σαν ζώα.

«Ένιωθαν σαν σκλάβοι, ήταν δύσκολο γι’ αυτούς» λέει ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα είχαν υποσχεθεί στους επισκέπτες ότι θα δουν τους «τελευταίους κανίβαλους των Νοτίων Θαλασσών».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αυτουνού ο παππούς εκανε τον κανίβαλο σε κλουβί ΑΛΛΑ αυτος σήμερα επειδή ο παππούς του απέκτησε την γαλλική υπηκοότητα , εγινε αυτο που ειναι , σε διαφορετική περίπτωση θα ηταν στην ζουγκα και θα έκανε την τσίτα .

    αυτό το εχει σκεφτεί ?

  2. Καλά τους κάνουν τους Γάλλους και τους Γερμανούς που τους περνούν την χώρα. Να μάθουν λίγο να σέβονται τα καθάρματα.

  3. ενώ οι παππούδες αυτών των ανθρώπων όταν έπιαναν λευκούς τους μαγείερευαν γκουρμέ και τους έτρωγαν. Αν δεν πήγαιναν οι Ευρωπαίοι να τους εκπολιτίσουν, αυτοί ακόμη θα ζούσαν στα δέντρα και θα έτρωγαν ανθρώπους

  4. Κωλογερμανοί πάντα το είχαν στο αίμα τους το ναζιστικό μικρόβιο. Εσύ μωρή που γελάς και υπογράφεις white powder ξέρει τι έκανε ο προπάπους σου και από που κατάγεσαι μογγόλε ;

Comments are closed.