Αποκαλύψεις που καίνε το σύστημα ο Ηλίας Κασιδιάρης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τις θεραπείες και τις μεταλλάξεις του Covid-19

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Στην εκπομπή “Η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ”, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει την αντισυνταγματικότητα των υποχρεωτικών εμβολιασμών και τα αδιέξοδα που δημιουργεί η χρεωκοπημένη πολιτική Μητσοτάκη. Όλη η αλήθεια για την προέλευση του κορονοϊού και την πιθανή εξέλιξη της κατάστασης μετά το καλοκαίρι.

Επίσης, ο Ναύαρχος Παναγιωτόπουλος σχολιάζει τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και παρουσιάζει τις προτάσεις του Εθνικού Κόμματος “ΕΛΛΗΝΕΣ” για τη γεωπολιτική αναβάθμιση του Ελληνισμού.
Κασιδιάρης αποδομεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς – Θεραπείες, μεταλλάξεις και αποκαλύψεις για Covid-19


Το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την πατρίδα και την ορθοδοξία. Το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο στελεχών και φίλων του κινήματος παρευρεθεί στην επιτυχημένη εκδήλωση του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 για την Μακεδονία μας, ενώ την Κυριακή, πλήθος κόσμου αποδέχθηκε το κάλεσμα για μηχανοκίνητη πορεία από την Θεσσαλονίκη προς την Πέλλα προς τιμήν του Μέγα Στρατηλάτη Αλέξανδρου.

Δυναμική εκδήλωση στην Πέλλα για τον Μεγάλο Αλέξανδρο και την Μακεδονία μας!

Δυναμική εκδήλωση στην Πέλλα για τον Μεγάλο Αλέξανδρο και την Μακεδονία …
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούν τον Μέγα Αλέξανδρο και συνεχίζουν τον αγώνα τους για την Μακεδονία μας

Για τους ΈΛΛΗΝΕΣ η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, πρέπει να καταγγελθεί και να ακυρωθεί άμεσα! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΗΛΙΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ!!!!!!! ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ Η. ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!!!!

  2. μονο τον Ηλια ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ………..
    ΜΟΝΟ απο αυτον ακουμε αληθειες

  3. Το κόμμα Έλληνες του Ηλία κασιδιάρη είναι μονόδρομος, για να ανακοπεί η διάλυση του ελληνικού έθνους, μέσα από την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ,που ως στόχο έχει το τέλμα των εθνικών κρατών
    Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ

Comments are closed.