Αποκαλύψεις από την Πέγκυ Ζήνα: “Αυτό το τραγούδι πήγε να με καταστρέψει – Κανείς δεν μου έγραφε μετά από αυτό”

Κοινοποίηση:
fd41ebc4d8c845178052b4bdb04f1d3e

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω”. Η λαμπερή τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη επαγγελματική της καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Αρχικά, η Πέγκυ Ζήνα γύρισε πίσω στην αρχή της καριέρας της στον χώρο της μουσικής. Για εκείνη, η είσοδός της στο τραγούδι δεν αντιπροσώπευε τη μουσική της ταυτότητα. Όπως παραδέχτηκε η ίδια, ο πρώτος της δίσκος δεν ήταν σωστή επιλογή, ενώ περιέγραψε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, όλα όσα ακολούθησαν: «Δεν ήταν επιλογή μου ο πρώτος μου δίσκος, η εταιρεία μου, μου έδωσε ένα τραγούδι με σλόγκαν, τo “αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”. H πιο σωστή κριτική που είχα διαβάσει έλεγε “Κρίμα το κοριτσάκι που το σύστησαν με λάθος τρόπο”. Δεν ήθελα να το πω το τραγούδι, θυμάμαι στο στούντιο έκλαιγα. Με ταλαιπώρησε πολύ. Μετά, δεν μου έδινε κανείς τραγούδι, ακόμη και φίλοι μου. Δεν λέγανε “δεν δίνω τραγούδι στην Πέγκυ Ζήνα”, έλεγαν “δεν δίνω στην αν πας με άλλη”. Το “Έχει σύννεφα απόψε” ήταν η πρώτη μου ουσιαστική επιτυχία“.

Περνώντας στην προσωπική της ζωή, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε με λόγια καρδιάς για τον συνοδοιπόρο της στη ζωή, Γιώργο Λύρα: «Με τον Γιώργο είμαστε 26 χρόνια μαζί και 14 χρόνια παντρεμένοι. Αν ήταν μια ζυγαριά θα έλεγα Ότο το μυστικό για να ισορροπήσει είναι ο άλλος άνθρωπος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο δεύτερος λόγο που μας έχει κρατήσει είναι ότι ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από μένα, για εμένα. Είναι άντρας μου και πατέρας μου. Είχαμε και ακόμη συνεχίζουμε να έχουμε έναν μεγάλο έρωτα, που έχει μετουσιωθεί σε αγάπη».

Αμέσως μετά, μίλησε και για τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή τους Ηλέκτρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε μάλιστα, πως δεν θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της: «Έχουμε μια κόρη που έχει πάρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και από τους δυο. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι, πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό θα τη χαρακτήριζα, θέλει να σπουδάσει μάρκετινγκ. Τραγουδάει μέσα στο σπίτι, η ζωή πάντα σε εκπλήσσει, δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι, είναι δύσκολη αυτή η δουλειά που κάνουμε από το ωράριο μέχρι πολλά»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.