Αποκαλύψεις Κασιδιάρη για παιδεραστές, ΝΔ και ΜΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault (8)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία ότι η ΝΔ παρέχει πολιτική κάλυψη σε άτομα που ενέχονται σε υποθέσεις παιδεραστίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Εγκληματιες είναι οι αυτοί που έκαψαν ζωντανούς ανθρώπου στην Μαρφίν , και όχι όσοι “κυνηγάνε” πακιστανους . Τώρα όμως μας κυνηγάνε αυτοί , σφάζουν κλέβουν βιάζουν μαζί με τους γιουφταραιους …. Οι δάδες που είπε ο άλλος ήταν ο εορτασμός της επετείου της μάχης του Μαραθωνα. Μην ξεχνάτε ότι και τον Χίο το σύστημα φασιστοειδές τον αποκαλεί. Ενώ καμία σχέση με τον φασισμό δεν έχει . Άλλο τόσο δεν έχει και το γαμμαδιο του Ηλία που ως νέος ήθελε να φέρει πάνω του το φόβητρο των αρουραίων , το μόνον που τους τρόμαξε πραγματικά και εξακολουθεί να τους τρομάζει και σήμερα.

  2. Πού μπορούμε να βρούμε το βίντεο (αυτό που υπήρχε πριν να αφαιρεθεί) ;

  3. Μπραβο ρε Ηλία , Μπραβο ρε Στεφανε που βγαζεις τις αναρτησεις του οταν ολα τα βρομοΜΜΕ φιμωνουν και ψευδονται. ο Ηλιας μια μ@λ@κι@ εκανε στην ζωη του….αργησε να κανει το διαφορετικό και να φυγει απο τον χοντρο τον Μιχαλοβλακα και την οικογενειοκρατεια της Χ.Α. Αν ειχε κανει το κινημα Ελληνες για την πατριδα ποιο νωρις τωρα θα ηταν στην βουλη. Η Αριστερη ΝΔ και το συριζοπασοκ ειναι παλαιοι “παικτες” του συστηματος, και εκει πατησε την μπανανοφλουδα ο Ηλιας. Ποτε δεν ειναι αργα, αλλα με την λοβοτομή των Ελληνων ειναι δυσκολο να γινει κατι το διαφορετικό πλεον.

  4. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ , ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ , ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ( ΜΕ ΑΛΙΓΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ) ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!

  5. Το εχω ξαναγραψει: ενωθειτε! Στεφανος-Ηλιας-Τραγκας, θα παρουν με τξ μια πανω απο 10% και θα διαλυσουν επιτελους τη νδουλα!

  6. Ηρεμα φιλε…τραβα ψηφισε κανα Βελο που λεει οτι οι Πρεσπες δεν ηταν προδοσια, που ψηφισε μνημονιο και διελυσε τη χωρα, παρε και καμια κηραλοιφη κι ασε εμας να ψαχνομαστε για το εθνικα ωφελιμο! Μπραβο Στεφανε που πικραινεις τα τρολλακια της νδουλας!!

  7. Ο Κασιδιάρης, πολύ σωστά ειπώθηκε, ΔΕΝ είναι πολιτικός,
    είναι στρατιώτης μπροστομάχος στο τελευταίο ανάχωμα της Ελλάδας.
    ——–
    Το Γαμμάδιο που έχει στο μπράτσο του, είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο,
    αλλά αν για αυτόν συμβολίζει τον Εθνικοσοσιαλισμό, δύο φορές ευγε του!

  8. Ωραία μετά τον μπολσεβίκο βοθρατζή Βαξεβάνη και τον αρπάχτρα, φορολογικό κάτοικο του Μονακό, τον Φράγκα, τώρα τακιμιάσατε και με τους σατανιστές της Χρυσής Αυγής; Οι πυροβολημένοι που πήραν 7% στις εκλογές και αντί να σοβαρευτούν και να κάνουν υπεύθυνη πολιτική, να βοηθήσουν την χώρα και τον πολιτικό τους χώρο, έκαναν παρελάσεις μαυροντυμένοι με δάδες και παίζανε κυνηγητό με τους άπλυτους και τους πακιστανούς. Μιλάμε για κανονικούς χουλιγκάνους. Άσε “εθνάρχη” Ηλία την ΝΔ και πες μας για τον σατανιστή τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά που φορούσε στολές των SS.

    1. Πήγαινε Αλλού στο ΣΤΈΚΙ στην ΣΎΓΓΡΟΥ !!!! Ξέχασες τις σάλτσες Πολυτεχνείο, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΝΕΚΡΟΊ κλπ. Και κάνεις ΜΠΑΜ ότι είσαι και γηπεδικός….ΓΊ ΑΥΤΌ νόθα των παιδεραστών σας έχουν πάρει χαμπάρι ΌΛΟΙ. .Αυτό το ΘΈΑΤΡΟ στις γιαγιάδες, στους παππούδες και στα “ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ σας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΣΑΣ “που σας “ΨΗΦΊΖΟΥΝ ” από ΠΑ-ΝΤΟΥ! !!! Όσο για τον ΠΑΠΠΑ είναι ΊΣΩΣ ο ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, σύμφωνα με τα δεδομένα για ΟΛΟΥΣ μας, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ Ο.κ;;; Ενώ Εσύ “Αλυσοδεμένος ” με την Λιγδιάρα! !! Αλήθεια ξέχασες και τις “Πουτινιές” περί Τράμπ. Ή μήπως παρόλα αυτά υπάρχουν δυσκολίες με τα λεμόνια, τα μανταρίνια και τα πορτοκάλια τελικά; ;;;
      ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΗΛΊΑ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ & ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! !!!

  9. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΝΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  10. Παρακολουθώντας τις αναρτήσεις σας, μου γεννώνται συχνά απορίες. Καταδικασμένος ήταν και ο Σωκράτης και ο Διάκος και ο Μέγας Κολοκοτρώνης και πολλοί άλλοι. Εσείς, πώς συνδέετε το ναζισμό με τον Κασιδιάρη; Σύμμαχοι των ναζί, δηλαδή των γερμανών εθνικιστών, ήταν οι σοβιετικοί, οι κουμουνιστές που κατοικούσαν στην Ελλάδα, οι δεξιοί Μητσοτάκηδες, οι Ράλληδες, οι Έβερτ, οι Αβέρωφ, οι Καραμανλήδες, οι Παπακωνσταντίνου και άλλα ρεμάλια από τα τζάκια που καπηλεύονται επί αιώνες την Χώρα μας. Ο Κασιδιάρης ήταν ο μόνος Έλληνας που είχε το θάρρος να αποκαλέσει κλέφτες τους εκπροσώπους της βρωμερής Μέρκελ και να τους χαρακτηρίσει ανεπιθύμητους. Μήπως γνωρίζετε εσείς κάποιον άλλον που μας διαφεύγει;

    1. Αν βρε άνθρωπε του Θεού, εξακολουθείς να μην καταννοείς τη σχέση των Κασιδιάρηδων με την νεοναζιστική ιδεολογία, τι να συζητήσουμε περαιτέρω;;; Έστω… γιά τα λοιπά λοιπόν που λέγεις, ουδείς θαρρώ αμφισβητεί τη χρόνια σαπίλα των πολιτικών τζακιών του τόπου μας. Αυτό σημαίνει ότι επειδή όλοι δαύτοι είναι σκάρτοι, θα προτιμήσουμε τα νεοναζιστόμουτρα; ΟΧΙ! Θεωρείς ότι είναι πιό έντιμοι οι Κασιδιάρηδες από τα κατακάθια που ανέφερες, όταν μας το παίζουν πατριώτες με τις σβάστικες και τα χάιλ Χίτλερ, κλπ;;; Κάτι λάθος κάνεις τότε! Και τέλος, γιά τους ήρωες Διάκο, Κολοκοτρώνη, κλπ, θα έλεγα ότι είναι παντελώς άστοχος ο παραλληλισμός σου… Αν ΔΕΝ γνωρίζεις τα εγκλήματα των ναζιστών του Φύρερ στους Έλληνες πατριώτες, ρώτα κάποιον πρόγονο σου, που ίσως να τα έζησε στο πετσί του… αυτή είναι η φιλοσοφία που ασπάζονται λοιπόν οι νεοναζιστές, τύπου Κασιδιάρη και κατά τα λοιπά πουλάνε ψευτικο πατριωτισμό σε αδαής, ή απογοητευμένους Έλληνες, προς άγρα ψήφων… δεν μας φτάνουν τα άθεα βρωμοκουμμούνια, έχουμε τωρα και τα νεοναζιστόμουτρα, πιστούς ασπαστές της δολοφονικής Χιτλερικής ιδεολογίας…

    2. Γιατί έτσι δυστυχώς το φτιάξανε το πλάνο ,ΠΆΝΤΟΤΕ απ’ έξω. ..? ώστε να έχουμε επίσης ΠΆΝΤΟΤΕ διχόνοια εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές μεταξύ μας. Πανεύκολη λεία στα δόντια της Καπιταλιστικής Δημοκρατίας απ’ όλους τους ιδεολογικά αντιπάλους μας ΣΥΝ τον πιο μισητό ΕΧΘΡΌ μας Ακροδεξιούς, που πάντα την ΚΑΙΡΙΑ στιγμή για πλάκα στην ΔεξιοΝδούλα, ΠΆΝΤΟΤΕ φιλοκομμουνιστική…..ΣΥΝ τους Ψευτοπατριώτες που ΠΆΝΕ ΠΑΝΤΟΎ!!!! Σου πετάνε, ένα ναζι + φούρνους, που τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα; Φούρνοι; ;; ΠΟΤΈ! !! Και με αυτήν την ΜΑΚΑΚΙΑ , ξεμπερδεύουνε. ΈΤΣΙ ΜΑΘΑΝΕ. …ΈΤΣΙ ΒΟΛΕΎΕΙ. Άντε να εξηγήσεις ο πάντα φιλογερμανός Μεταξάς σε δύο πολεμούς ΠΆΝΤΑ ΕΧΘΡΟΣ και
      ΌΧΙ μαζί τους. Έχουνε σηκωθεί και έχουνε φύγει….Πανεύκολο και Απλούστατο.

  11. Κουραγιο Ηλια, στη πρσγματικοτητα φυλακη σε εκλεισαν οι νεοελληνες ραγιαδες πολιτες που ψηφιζουν 47 χρονια ανθελληνικα κομματα.

  12. Ο ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ. ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

  13. Ο Σταλινικος Μητσοτακης εριξε το βιντεο για να μην τον ξευτιλισει ο Κασιδιαρης.

    1. Δεν το έριξε ο σταλινικός Μητσοτάκης, το έριξε ο ίδιος ο Κασιδιάρης που το ανέβασε. Εάν πατήσεις πάνω στο play βγάζει μήνυμα “Αυτό το βίντεο καταργήθηκε από τον χρήστη που έκανε τη μεταφόρτωση”…. Κοτούλα το Κας, το μετάνοιωσε ή διαπίστωσε πως έλεγε παπαριές και σου λέει μη φάω άλλα 10 χρόνια…

  14. Eξακολουθώ να AΓANAKTΩ και να ΑΠΟΡΩ, γιατί αυτό το εμετικό νεοναζιστικό, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και φυλακισμένο ΠATPIΔOKAΠHΛO απόβρασμα, εξακολουθείτε να το προβάλετε;;;;;; Ως τι;;; Ως τον αγωνιστη Κουφοντίνα των Ναζήδων;;;;;;;;;

    1. ρε μαλακα νδμουνοδουλε η πεοδουλε κατα το κομμα που υπερασπιζεσαι ο φυλακισμενος απο τετοια συμμορια ειναι τιτλος τιμης για να δουμε ποσοι θα πανε φυλαη απο την σαπιλα της νδ παλαια και τωρινη

      1. Τι λες ρε μάπα χαζοβιόλη;;; Και ποιός σου είπε ότι με κόφτει γιά τις ΝΔ, τα ΠΑΣΟΚ και τους ΣΥΡΙΖΕΣ;;; Αχρείε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, που μας βγήκες και υπερασπιστής του εγκληματία! ANTE XAΣOY PE!

  15. με δημοκρατικες διαδικασιες το βιντεο εξαφανιστηκε..

  16. Ηλιας οπως ο Χοσε Αντονιο……Αλλα αυτην την φορα δεν θα εχει το ιδιο τελος…

  17. Το Βιντεο εξηφανισθει απο προσωπου ιντερνετ
    διοτι οζει απο τα ακατοναστα αισχοι τους

  18. Η αυτοκαθαρση του εθνους εχει αρχισει…κ ερχεται…η συμπαντικη…νεμεσις…

  19. ΕΛΛΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩ Ν ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!!
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΖΙΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

  20. Υπήρχαν και κανάλια στο youtube οπου έκαναν αναφορές σε μασωνους παιδεραστές που έκαναν όργια και σε 2 ημερουλες έκλεισαν.Πονανε οι αλήθειες.

  21. Aγαλλιάζει η ψυχή μου όταν τον ακούω, ηρεμώ ότι δε θ’ αργήσει η κάθαρση και θα είμαστε πάλι ελεύθεροι

  22. Βγάλτε εκτός τη ΝΔ δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από αυτό το κόμμα που έχει κλειδώσει όλους τους γνήσιους πατριώτες στο να ψηφίζουν τα άχρηστα ανώμαλα λαμόγια !
    ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!

  23. Η Ειρηνη Αγαπηνακη γνωστη φιλη ολων των εφοπλιστων κυριως γονων που στηριζουν την ΝΔ. συχνα πυκνα αναδημοσιευουν τα ποσταρισματα της. Μην πιστεψετε ουτε μια στιγμη οτι η ολη υποθεση δεν εχει αποκρυφιστικες προεκτασεις. Αν ο Στεφανος κανει μια σωστη ερευνα θα δει οτι πανω απο το 90% των Ελληνων γονων ασχολειται με τον αποκρυφισμο -κανει τελετες και εχει βιβλιο σκιων με πατροπαραδοτα ξορκια. Χρησιμοποιουν την μαγεια για να χειραγωγησουν ανθρωπους αλλα επισης και γυναικες ωστε να τις παγιδευσουν σεξουαλικα. Ανοιχτε το φακελο ΕΛΙΤ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ.. κανεις δεν μιλαει αλλα ολοι ξερουν. θα βρεθειτε προ εκπληξεως με αυτα που θα βγουν στη φορα!

  24. Ο Κασιδιαρης οταν εγινε η αποπειρα του Στεφανου σωπουσε. Επισης ολα αυτα που λεει τωρα τα ηξερε και σωπουσε. Τωρα ξαφνικα προσπαθει να συνασπιστει με τον Χιο και να τον καλοπιανει γιατι ξερει οτι ο Χιος αυτη την στιγμη ειναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΝΔ. Καλα αυτα που ειπε.. αλλα σαν τον ΣΤΕΦΑΝΟ! κανεις !

  25. Μπραβο Ηλια ΕΥΓΕ!!Ξεβρακωστε μαζι με τον Στεφανο το σαπιο ανωμαλο συστημα!!

Comments are closed.