Αποκαλυπτικός Μάκης Τσέλιος: “Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο. Ήθελα να γεράσουμε μαζί” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
billy-bo-tselios

Ο Μάκης Τσέλιος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Studio 4″, όπου μίλησε και για τη σχέση του με τον Μπίλι Μπο.

«Έβλεπα ένα ωραίο παιδάκι που έπαιζε με τους φίλους του. Ο Βασίλης ήταν 17, εγώ ήμουν 26 χρονών. Πιάσαμε την κουβέντα, συναντηθήκαμε, κάποια στιγμή βρεθήκαμε ξανά. Μου άρεσε βασικά. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιδί, ερωτεύσιμος από τους πάντες, άντρες, γυναίκες. Σε σταματούσε η ομορφιά του. Υπήρξε έρωτας σημαντικός μαζί του. Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο και τον βοήθησα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΛΙ ΜΠΟ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΑΙ….

  2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΕΝΑ ΑΛΑ ΑΛΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

  3. Αυτός δεν κόλλησε aids. Άρα ο συνεταίρος του το κόλλησε από αλλού. Ποιος τον κόλλησε το aids; Τον έβγαλε από τη φτώχεια για να τον κάνει πλούσιο. Ο άλλος που ήθελε να πετύχει πάσει θυσία δεν είχε καμιά ηθική αντίσταση και το πλήρωσε με τη ζωή του. Σατανικό μυαλό.

  4. Ο Κουρκουμέλης ήταν πούστης πριν γνωρίσει αυτόν ή αυτός τον πούστρεψε; Πάντως ετοιμαζόταν για διεθνή καριέρα, να ανοίξει μαγαζιά στην Αμερική όταν ήρθε η αρρώστια. Τον έστειλε εκεί να γαμηθεί με το ντόπιο κατεστημένο για να ευοδωθεί η διεθνή καριέρα και την πάτησε.

  5. Αυτός έφτιαχνε τα ρούχα, όχι ο Μπίλλυ Μπο, αλλά για να πετύχει έπρεπε να βγάλει ένα ωραίο πρόσωπο μπροστά. Βρήκε το θύμα του που θα τον έκανε διάσημο και πλούσιο. Δυστυχώς προέκυψε η αρρώστια και το σχέδιό του χάλασε.

  6. Οι πούστηδες όταν γερνάνε γίνονται θρασείς.

  7. Τα τίναξε από AIDS ο νόστιμος, εσύ γλύτωσες λούγκρα …

Comments are closed.