Αποκάλυψη 1: “Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ της ΝΤΟΡΑΣ, τα 4 δις της ΜΑΦΙΑΣ κ’ ο πυροβολημένος σατανάς του συνδικάτου”. Τα “τζάκια”, το εμπόριο κόκας στη Μύκονο και το μαύρο πολιτικό χρήμα. Απ: 2: Ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος, ο προδομένος “Νονός” και η δολοφονία της “Bella Mafia”. Αίμα, αστυνομική διαφθορά και τραπεζίτες του παρακράτους

Κοινοποίηση:
exofillo12-12

teaser12-12

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό  τoυ Σαββατοκύριακου 12 και 13 Δεκεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 10 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.


Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με τη Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που τα λέει όλα και για όλους.

opisthofyllo2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ο Ερντογάν για να μη χάσει το Τουρκολιβυκό
    Σύμφωνο, προσπάθησε να δωροδοκήσει τον
    Σίσι τον πρόεδρο της Αιγύπτου, προσφέροντας του περισσότερα απ’ ότι θα κέρδιζε αν συμφωνούσε με τους Έλληνες.
    Αλλά έφαγε πόρτα! Μετά προσπάθησε, να δωροδοκήσει τον Ντετανιάχου, με σκοπό να παρακάμψει την Κύπρο, παρ’ όλο που Ισραήλ και Τουρκία είναι θανάσιμοι εχθροί από το 2018. Αλλά ξανάφαγε πόρτα! Αντίθετα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δωροδόκησε τους πάντες
    κι αυτοί του ανοίξανε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ!!!
    Θυμηθείτε την πρόσφατη συμφωνία
    Ιταλίας-Λιβύης, που στην πραγματικότητα είναι Ιταλίας Τουρκίας. Όποιος είναι μάγκας
    ας ψάξει να βρεί, τι πήραν οι υπόλοιποι ώστε να ανασκολοπήσουν τον Μητσοτάκη!!
    Έτσι ο Μητσοτάκης τώρα, κυκλοφορεί με μια εξάτμιση ανάμεσα στα κ@λ@μ@γουλ@ προσπαθώντας να εκτονώσει τον θυμό του!!

  2. Εσείς τι πιστεύετε;;;;;
    Θα καταφέρουμε να ζήσουμε κάτι ακόμα μέσ’ τη δεκαετία;;; Μέχρι το 2030 , όλοι λένε ότι οι άνθρωποι θα έχουν παραδώσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.
    ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΧΤΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ

  3. Ευτυχώς που διασκεδάζουμε με τα χάλια μας.
    Κάτι είναι κι αυτό.

  4. Ο «Μπιλ», ο «Μπούμπι»,ο «Στρατηγός», ο «Αρκούδος», ο «Τουμπανάκιας», ο «Σάκης ή Σγουρομάλλης», ο «Γάτος», ο «Καράφλας»- «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας»,ο «Τσάκι-Τσαν» και ο «Θαμνάκιας».
    Και απορώ, όλοι αυτοί ΔΕΝ έχουν όνομα και πρόσωπα;;;;
    Μόνο στον Νότη δεν λειτουργεί η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων;;;;;

  5. Ο Ισιδωρος της Ντορας μεγάλη άπατη Κάνει τον άρρωστο πηγαίνει Ωνασειο και οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούν ούτε καν να δουν γιατρο Ευθύνη φέρει και το ίδρυμα Ωναση αλλά εκεί μόνο για την πάρτη τους Επίσης πάει εξωτερικό με γκόμενες και διασκεδάζει στην υγεία των κορόιδων που δεν πληρώνει φόρους Έχει και καλές κουμπαριές με γνωστούς από ομάδες Πως κατάντησαν την Ελλάδα

  6. Η πειρατινα τηs….Καραιβικηs!
    Τα 2.5 εκατ.δολλαρια που χορηγηθηκαν το 2008-επι Υπουργειαs Ντοραs Mπακογιαννη και τα οποια βρεθηκαν σε κρυφο λογαριασμο στο Μπελιζ φαινεται πωs ειναι μονο η αρχη!

    Οικογενειακο”Βιτσιο”οι off shore!Και ξαδερφοs του Κυριακου Μητσοτακη σε offshore στην…Αρουμπα με συμβασειs με το ΥΠΕΘΑ το 2001-2004!
    Ο Γεωργιοs Μητσοτακηs,εξαδερφοs του αρχηγου τηs Νεαs Δημοκρατιαs,εμπλεκεται σε offshore κατασκευηs αντιεκρηκτικων υ΄λικων στην Αρουμπα,με τον ιδιο να εμφανιζεται ωs διευθυνων συμβουλοs τηs!

    Ολοι οι Μητσοτακηδεs μια offshore-Νεα σκοτεινη υποθεση στην οποια εμπλεκαται η”Οικογενεια των Δρακων”!

    Με προβληματικο στρατιωτικο υλικο προμηθευε την ΕΛΒΟ επι πρωθυπουργιαs Σημιτη ο ξαδερφοs του Μητσοτακη με την offshore στην Αρουμπα!

    Ο Τουρκοs υπουργοs Ευρωπαικων Υποθεσων Εγκεμεν Μπαγιs διορισε τον συζυγο τηs Ντοραs Μπακογιαννη Ισιδωρο Κουβελο στο Διοικητικο Συμβουλιο μεγαληs Τουρκικηs Τραπεζαs στην Τουρκια!

    Αδωνιs Γεωργιαδηs:Η Ν.Δ εκλεβε το κρατοs!

    Γεωργιαδηs για Ν.Δ Σακουλεs με μετρητα (22.3.2007)

    1. Ο υιός του Γεωργίου, Αλκιβιάδης Μητσοτάκης έχει νυμφευθεί την γνωστή πολυπράγμωνα Αφροδίτη Σημίτη, ανηψιά του πρώην πρωθυπουργού από εξάδελφο. Από τα Χανιά έφθασε προ 15 ετών, αλλά πέρυσι εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Ψυχικού!
      Το περίεργο είναι ότι πολλοί Μητσοτάκηδες τελούν επιτηδευμένως αφανείς στην δημοσιότητα.
      Μετά τον Κων.Μητσοτάκη, γεννηθέντα το 1918 ακολουθεί ο Χαράλαμπος το 2020 και ο Ελευθέριος το 2023. Σιωπή γι΄αυτούς και τους απογόνους του.
      Στην εταιρεία Ζευς+Διώνη παραγωγής ακριβών φορεμάτων της Μαρέβα, φέρεται ως συντονιστής δημιουργικού ένας Χαράλαμπος Μητσοτάκης.

  7. Η Κεραμέως κάνει πολύ καλά τη δουλειά της για τον πλήρη αφελληνισμό της παιδείας. Στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ έχει λάβει τις σχετικές εντολές. Είναι η συνέχεια της Μαριέτας Γιαννάκου και Άννας Διαμαντοπούλου.
    Γεν.γραμματέας Θρησκευμάτων εξακολουθεί να παραμένει ο γενίτσαρος Γιώργος Καλατζής από την εποχή κυβερνήσεως ΓΑΠ.
    Εκδήλωνε την θλίψη του επειδή η πανδημία του κορωνοϊού καθυστέρησε τα εγκαίνια του τεμένους στο Βοτανικό.
    Προσέρχεται σε κάθε εκδήλωση Εβραίων εκτοξεύωντας ύβρεις κατά των πατριωτών του τύπου κακός αντισημιτισμός,ρατσισμός,ισλαμοφοβία,ξενοφοβία, ομοφοβία, όροι πλασμένοι κατ΄ευθείαν από τους Εβραίους, που φιλοξενούνται στα κράτη μας, ώστε να σκεπάζουν την διαβρωτική τους δράση.

  8. Ο Αδωνιs εξηγει με παθοs πωs οι βαλιτσεs με μιζεs κατεληγαν στη Ν.Δ.(Βιντεο)
    Ο νυν αντιπροεδροs τηs Ν.Δ με διακρισειs ολυμπιακων διαστασεων στιs πολιτικεs κυβιστησειs,ωs εκπροσωποs Τυπου του ΛΑΟΣ,περιεγραφε το 2007 με στομφο και ιδιαιτερο παθοs τον τροπο που κινουνταν οι βαλιτσεs με μιζεs την εποχη διακυβερνησηs του Κωστα Καραμανλη!Μαλιστα τοτε”καρφωνε”τη Ν.Δ για τον τροπο αντιδρασηs τηs στιs κατηγοριεs περι σκανδαλων!!!
    tribune.gr/politics/news/artide/444098/

  9. Το απόλυτο μπουρδέλο. Μετά θέλουμε να μας σεβαστούν και οι έξω. Μήπως νομίζουν ότι οι πρεσβείες τους εδώ δεν παρακολουθούν τα τεκταινόμενα; Καραμπανανία του κερατά. Ευτυχώς που έχουμε και τον μεγάλο περίδρομο και παρηγοριόμαστε.

  10. Ευτυχώς που οι εγκληματικές οργανώσεις βρίσκονται στην φυλακή και η χώρα είναι απόλυτα ασφαλής και δεν κινδυνεύει ούτε από εγκληματίες – τρομοκράτες, ούτε από έξωθεν εχθρούς.

  11. Ο/Η εν αναμονή της δικαίας εκρήξεως του Λαού που θα τιμωρήσει την αλαζονεία του αδίκου λέει:

    Συμφωνώ μαζί σου ως προς την υφισταμένη πολύ κακή κατάσταση των πραγμάτων, αλλά και την επερχόμενη χειρότερη τοιαύτη … Μόνον που η ορθή ρήση είναι : “Φωνή Λαού, Οργή Θεού”, δηλαδή ο αδικούμενος Λαός είναι αυτός που φωνάζει διεκδικώντας τα δίκαιά του, όχι ο Θεός … Ο Θεός δεν φωνάζει, οργίζεται με αυτούς που καταπατούν βάναυσα τα δίκαια του Λαού … Η φωνή, λοιπόν, είναι του Λαού και η οργή είναι του Θεού, ο οποίος αφουγκράζεται την αγανακτισμένη διαμαρτυρία των πολιτών και ξεσπάζει την οργή του πάνω στους άδικους δυνάστες τους …

  12. Η Ντόρα και οι Μητσοτάκηδες γενικότερα παραείναι χωμένοι σε παρανομίες και εγκλήματα και είναι ώρα να κάνουν και φυλάκα

  13. Αι φαρμακοβιομηχανίαι, διαδραματίζουν ρόλον δικτατορικού εντολέως κυβερνήσεων καί εξαγορασμένων κρατικών καί πολιτειακών προδοτών, ως ανάλγητοι, σαδισταί καί δήμιοι, πρός καταδυνάστευση καί αφανισμό τού λαού.Τά σύγχρονα κομπλεξικά κυβερνητικά ανδρείκελα, πάσχοντες εκ τού συνδρόμου …..εξουσιαστικής ηττοπαθούς κατωτερότητος!!!!! όπερ εστίν αλαζονικός μέν εγωϊσμός εις τήν παθητικήν του δέ όψιν καί οι οποίοι (γερμανόδουλοι καί καρπαζοεισπράκτορες όντες) αποδέχονται αναντιρρήτως καί ευχαρίστως, ως πειθήνια ….. κουτάβια!!!!! κάθε μισελληνική προσταγή εκ γερμανίας, οηε, νατο κλπ. αλλά ενώπιον τού λαού παρουσιάζοντε …… ως λεονταρίζοντες!!!!!! Αύτοι οι νεογενίτσαροι λοιπόν τουρκόσποροι, προδόται πολιτικοί τού σατανοκαρκινοβουλίου, προσποιούμενοι τούς σωτήρας, ολετήραι όντες καί άσπονδοι εχθροί τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί Πατρίδος, γνήσιοι απόγονοι τού κανίβαλου κεμάλ ατατούρκ καί τών υπολοίπων θηριόμορφων τεράτων στάλιν, λένιν κλπ. δυναστικώς νομιμοποιούντες ό,τι τό καταστροφικό διά τόν (άφρων) λαόν καί ό,τι τό παροργίζων Τόν Θεόν. Κατόρθωσαν (εάν δύναται νά χαρακτηριστή ως ….. κατόρθωμα!!!!!) νά στρέψουν πρός εχθρότητα πρός Τόν Θεόν (μέσω τής ποικιλόμορφης αμαρτίας) τόν λαόν καί νά τόν διχάσουν εις 1002 μέρη καί παρατάξεις, εχθρικώς διακείμεναι μεταξύ των,όπως εις ολεθρίους αιρέσεις (μέ τήν χειροτέρα όλων, τόν επάρατον οικουμενισμόν, εν τώ οποίω εβυθίσθη η νεοφραγκοημερολογήτικη κρατικοδίαιτη εκκλησία, (διά τούτο εξ αρχής γενομένου τού σχίσματος εδίωκον τούς αδελφούς των αληθείς Ορθόδοξους), εις πολιτικά κόμματα (‘ή ακριβέστερα άθεα αποκόμματα), φανατισμένους οπαδούς ομάδων, ανυπόληπτους,ασυνείδητους καί ανήθικους ψευδοεπιστήμονας φάσκοντες καί αντιφάσκοντες καί αρνούμενοι νά αποδεχθούν τό ορθόν, συμφώνως τής δολίου μεθοδευμένης τακτικής τού κατηραμένου πονηρού «διαίρει καί βασίλευε».Ωστόσο, μετά λύπης μου παρακολουθώ τήν παρατεταμένη ….χειμερία νάρκωση!!!!! όλων τών βαθμίδων μεγαλόσχημων κληρικών (εκτός πάντα ελαχίστων εξαιρέσεων), οι οποίοι κατεπρόδωσαν τής Σταυρικήν Αγιωτάτη Ορθόδοξον Πίστη (καί Ορθοπραξία) Τού Κυρίου καί Θεού καί Σωτήρος μου Ιησού Χριστού, απωλούντες τήν φιλίαν μετ’Αυτού, μένοντες κενοί καί ενδεείς Παναγίου Πνεύματος, σπεύδουν πρός εναγκαλισμούς, συμπροσευχάς καί συλλείτουργα μέ όλα τά κατακάθια τής αβύσσου, αρχομένου τού παναιρεσιάρχη πάππα.Υπενθυμίζω τήν προτροπή τού Αγ.Κοσμά::: «τόν πάππα νά καταράσθε, αυτός θά είναι η αιτία». Πολλάκις, μετά παραπόνου αναρωτούμαι, μά πώς είναι δυνατόν ο κλήρος νά έχει περιέλθει εις τοιαύτη πνευματική καθίζηση, περιπίπτων εις μοιραία πλάνη, εγκληματική αδιαφορία περί τών πεπραγμένων ανομιών αθέων καί αντιχρίστων κυβερνητικών καί πολιτειακών παραγόντων καί κατά προέκταση τήν (ηθικοπνευματική) κατάπτωση τού λαού;;;;; Μά δέν συγκινούνται διά τόν συνεχόμενο καί ανελέητον πόλεμο εναντίον τής Ορθοδοξίας;;;;; Δέν συγκινούνται διά τήν καταστροφική πορεία τού λαού;;;;; Δέν συνειδητοποιούν ότι αυτή η εγκληματική των απάθεια καί αδιαφορία θά επιστρέψει ως μπούμερανγκ καί θά επιπίπτει ως πύρινα κάρβουνα (αιωνίως) επί τών ανοήτων κεφαλών των;;;;; Αι προειδοποιήσεις καί προτροπαί Τού Θείου Λόγου εισί διαχρονικαί καί πάντα επίκαιραι, όπως εις κεφ.ΛΔ’ Πρ.Ιεζεκιήλ όπου Ο Θεός ονειδίζει αυστηρότατα τήν ανάλγητον αδιαφορία τού κλήρου ως πρός τής υφιστάμενη διολίσθηση καί αποστασία τού λαού καί εις κεφ.ΛΓ’ όπου θά όφειλον οι ιθύνοντες τής Εκκλησίας νά ευρίσκοντε ες αεί επαγρυπνούντες επί τών επάλξεων τής σκοπιάς καί αφ’ενός νά διώκουν τούς λύκους, αφ’ετέρου νά προειδοποιούν τό ποίμνιο περί τών επερχομένων (ηθικοπνευματικών) κινδύνων. Αντιθέτως, οι μισθοσυντήρητοι κληρικοί, εφησυχάσθησαν εις τούς υπαλληλικούς των μισθούς καί κατήντησαν (διότι περί ολεθρίου καταντήματος πρόκειται) «μισθωτοί»(Ιωάν.Ι’12), «υποκριταί φαρισαίοι»(Ματθ.ΙΕ’,ΙΣΤ’,ΚΓ’, Λουκά ΙΑ’, Κ’) καί «λύκοι βαρείς»(Πράξ.Κ’28), υπενθυμίζοντάς μου τό απόφθεγμα Τού Θεού (Πρ.Ιερεμ. ΙΒ’, ΚΓ’32….)::: «ποιμένες πολλοί διέφθειραν τόν αμπελώνα Μου (τήν Ορθόδοξον Εκκλησία), εμόλυναν τήν μερίδα Μου (τόν λαόν μου μέσω τού κακού των παραδείγματος)….. οι κλήροι αυτών ουκ ωφελήσουσιν αυτούς». «Καί ΡΑΞΩ υμάς»(Πρ.Ιερεμ.ΚΓ’33) προειδοποιεί μετά θυμού Ο Θεός μου. Αναμφιβόλως, εκ σαπρού δένδρου, προέρχονται σαπροί καρποί, τοιουτοτρόπως εξ άφρωνος λαού πηγάζουν παρόμοιοι ποιμένες, ωστόσο «ει (οι ποιμένες) έστησαν εν τή υποστάσει Μου καί ει ήκουσαν τών Λόγων Μου, καί τόν λαόν Μου άν απέστρεφον αυτούς από τών πονηρών επιτηδευμάτων αυτών»(Πρ.Ιερεμ.ΚΓ’22). Εάαααααν κάποτε (οι ποιμένες) μελετούσαν καί εμβάθυνον εντός τών 3 αρχικών κεφαλαίων Ιεράς Αποκαλύψεως, θά τούς διακατείχε κρύος υδρώς (ιδρώτας) ένεκα βαρυτάτης ευθύνης τήν οποίαν έχουν επωμισθεί. Ως εκ τούτου,εν τή διεφθαρμένη εποχή ημών, ποιμένες καί ηγούμενοι (θρησκευτικοί καί πολιτειακοί) «Εμέ ουκ ήδεισαν, λέγει Ο Θεός, υιοί άφρονες εισί καί ου συνετοί··· σοφοί εισί τού κακοποιήσαι τό δέ καλώς ποιήσαι ουκ επέγνωσαν»(Πρ.Ιερεμ.Δ’22). Οι σημερινοί αποστάται ποιμένες,επιρρίπτουν καί εξαντλούν όλη των τήν φροντίδα πρός καλλωπισμό ιερών αμφίων καί περικαλλών εκκλησιαστικών κτιρίων ενώ αι ψυχαί τών βεβαπτισμένων Ορθοδόξων αφέθησαν εις ρακώδη καί αξιοθρήνητον κατάσταση. Άξιοι ποιμένες αναχωρούν εκ τής παρούσης ζωής (όπως οι μακαριστοί αρχιερείς Αυγουστίνος Καντιώτης, Πέτρος Αστορίας, σεβάσμιοι αρχιμανδρίται π.Φιλόθεος Ζερβάκος, π.Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, π.Αθανάσιος Μυτιληναίος κ.ά.) καί τό κενό μένει δυσαναπλήρωτο εκ παρομοίων αναστημάτων. Εν κατακλείδι αναφέρω,ότι πρόσβαση εις facebook δέν έχω, διότι δέν τό θέλω,ως εκ τούτου, όστις εκ τών αδελφών μου Ορθοδόξων Χριστιανών, (ανδρών τε καί γυναικών) επιθυμεί νά επικοινωνήσει μαζί μου, τό email μου εστί τό κάτωθι:: Christianismos7@gmail.com
    Νά είστε καλά καί ευλογημένοι υπό Τού Κυρίου Ιησού Χριστού καί υπό τήν Σκέπη Τής Πανυπέρευλογημένης Κυρίας Θεοτόκου καί πάντων τών Αγίων καί Αγίων Αγγέλων.

  14. Αυτοί στο υπουργείο Παιδείας ξέρετε τι μου θυμίζουνε;; Έναν που δεν είχε πόδια και ήθελε να γίνει δρομέας μεγάλων αποστάσεων!!!

  15. Η παγκόσμια κυβέρνηση που διοικεί παρασκηνιακά τη γή και που πρόκειται σύντομα να κάνει την εμφάνιση της, δεν επιτρέπει κανενός είδους ατομική ιδιοκτησία σε κινητά και ακίνητα. Η Ελλάδα ως χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό ατομικής ιδιοκτησίας
    ακίνητης περιουσίας θα χτυπηθεί ανηλεώς …
    Ήδη το πρόγραμμα τρέχει με σταθερούς ρυθμούς την τελευταία δεκαετία. Από δω και πέρα πρόκειται να επιταχυνθεί δραματικά.
    Από το 2020 και μετά, περάσαμε σε άλλη φάση άλλη εποχή. Πολλοί δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει και ελπίζουν!!!
    Ο κόσμος πρέπει ν’ αναθεωρήσει απόψεις και να σταματήσει να τα δέχεται, μέσα του κυρίως, παθητικά όλα αυτά. Πρέπει να καταλάβει ότι την Ελευθερία του κανένας δεν θα του την επιστρέψει ποτέ πίσω δίχως τη δική του συμμετοχή!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!

  16. Και μέσα σ’ όλον αυτόν τον κορωνοχαμό, με τα κρούσματα, τους θανάτους καί τα επερχόμενα εμβόλια, η εγχώρια μαφία του υποκόσμου ταυτίζεται με πρόσωπα της πολιτικής μαφίας
    για τον έλεγχο της μαύρης αγοράς των ναρκωτικών. Και θέλω να ρωτήσω τον υπουργό πολιτικής προστασίας:
    Τα δύο γραμμάρια κόκα του Νότη σας πείραξαν;;;;;;

  17. Πολλά μας περιμένουν!!!Το 2020 δεν ήταν το χειρότερο. Τα χειρότερα έπονται…
    Το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας είναι προ των πυλών. Θα πρέπει μόλις βγούν οι νέες ταυτότητες, να επιδεικνύουμε ταυτότητα εμβολιασμού για να πάμε να ψωνίσουμε ένα ρούχο;;;;;
    Εγώ πάντως προτιμώ να φοράω τα ίδια για πάντα. Τα νεύρα του κόσμου είναι τεντωμένα σε τέτοιο βαθμό, που στο τσακ βρίσκεται η έκρηξη. Και όταν αυτή θα ξεχειλίσει, το ωστικό κύμα θα είναι τόσο δυνατό, που οι παγκόσμιοι κυβερνήτες ούτε καν το εχουν υπολογίσει. Και ο λόγος είναι απλός:
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ!!!!

Comments are closed.