Αποκάλυψη-σοκ: Από ιατρικό λάθος ο θάνατος του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη! Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας

Κοινοποίηση:
42369968_2187187981526578_3936961276294463488_o

Σε μία σειρά λαθών και αλλεπάλληλων χειρουργικών επεμβάσεων αποδίδεται ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού, Γιώργου Κοτανίδη σύμφωνα με τον στενό του κύκλο. Ο Γιώργος Κοτανίδης τα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και σύμφωνα με συναδέλφους του, τα πράγματα δεν «πήγαν καλά» και κατέληξε να χάσει τη ζωή του μετά από μια σειρά επιπλοκών.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ‘Εχουν ξαναγίνει τέτοια περιστατικά με λάθος αντιμετώπιση ειλεού και καταληκτικά αποτελέσματα με θύματα ακόμα και γιατρών ανάμεσά τους. Πολλοί γιατροί δεν ξέρουν τι κάνουν και πολλοί τα παίρνουν όλα στα ελαφρά. Νόμίζουν ότι είναι θεοί και παντογνώστες. Η υπεροψία τους είναι παροιμιώδης. Η αγένεια τους πολλές φορές το ίδιο. Κόσμος και κοσμάκης έχει φύγει άδικα γνωστοί και άγνωστοι…Το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα. Ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις. Σπάνιο να βρεις γιατρό που να είναι πρώτα άνθρωπος. Πιστεύω ότι πολλοί τα έχουν ζήσει αυτά που γράφω.

  2. ελατε τωρα που γυριζει… βουρ για τις τσεπες των γιατρων, να λιγδωση το αντερακι τους. Ο κωστακης ο αρζογλου που ξερει;;;;; οτι δεν αντιμετωπιστηκε ως επρεπε ο ειλεος ;;;;; εχει γνωσεις ιατρικης;;; γιατι γουργουρισματος απο αφαγια εχει…

  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.