Αποκάλυψη από Γιώργο Καρατζαφέρη για Καιρίδη! «Είναι γαμπρός του…»- «Μπ@στάρδεψε την Νέα Δημοκρατία…»

Κοινοποίηση:
karatza6776

Βρε τι μαθαίνει κάνεις!

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στους Αταίριαστους του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ Καιρίδης και αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων, είναι γαμπρός του Γεώργιου Ν. Αναστασόπουλου, πρώην προέδρου της Ένωσης Συντακτών.
Ο Γεώργιος Αναστασόπουλος διετέλεσε επίσης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1984–1999 και εξελέγη τέσσερις φορές (1989-1999) μεταξύ των πρώτων Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το 2002, εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το 2003, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμορφωτικού Ιδρύματος που διοικεί τα Κολλέγια Αθηνών και Ψυχικού.

Τι λες τώρα!
Οικογενειακή υπόθεση το Ευρωκοινοβούλιο;

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ανέφερε επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιλογή συγκεκριμένων υποψηφίων μπαστάρδεψε την Νέα Δημοκρατία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο στρατοs του Μπουμπουκου!
    βρωμομπουμπουκιου στο υπουργειο Υγειαs…O πολιτικοs που διαλαλουσε καθημερινα οτι πρεπει να μπει χοντρο μαχαιρι στιs δαπανεs υγειαs συντηρουσε ολοκληρο κομματικο στρατο με δικα μαs χρηματα φυσικα!Οπωs θα δειτε παρακατω ο απερχομενοs υπουργοs δεν ειχε ουτε εναν,ουτε δυο συνεργατεs αλλα παρα εναν μια ολοκληρη….Πενηνταδα,απο τουs οποιουs οι πιο πολλοι ειναι πρωην ΛΑΟΣ που τον ακολουθησαν στο φαγοποτι!

    Δηλωση ΒΟΜΒΑ Καρατζαφερη για Αδωνη και Νovartis.
    Για το θεμα τηs Νovartis ρωτηθηκε ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ Γιωργοs Καρατζαφερηs:Ο Αδωνηs Γεωργιαδηs αποκλειεται να τα εχει παρει απο την Novartis,βαζω το χερι μου στην φωτια!

    πριν ειπε…
    Αποκαλυψη βομβα Καρατζαφερη για τον Γεωργιαδη:Μοιραζε εκατομμυρια απο το ΚΕΕΛΠΝΟ για να τον κανουν πρωτοσελιδο και να σπιλωνουν πολιτικουs αντιπαλουs!….

    #Νovartis_Gate:Τα SMS αγαπηs του Αδωνη Γεωργιαδη με τον κατηγορουμενο Μανιαδακη!

    ΕΛΛΗΝΑ μην ΞΕΧΝΑΣ….Οι μεγαλοσχημοι που φεσωσαν το”Ερρικοs Ντυναν”με εκατομμυριοα ευρω!
    Αιβαλιωτηs Ιωαννηs πολιτικοs μηχανικοs ατομο με τα ιδια στοιχεια ειναι βουλευτηs του ΛΑ.Ο.Σ!Για νοσηλεια 76.937.33 χορηγηθηκε εκπτωση 65.392.46 ευρω!

  2. Έχει σχέση ο αναφερόμενος παράγοντας ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ με την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου του ΣΚΑΙ??? Το λέω γιατί την είδαμε ξαφνικά να κυριαρχεί τα πρωινά ενώ και ατάλαντη για εμφάνιση-παρουσίαση είναι και άσχημη αλογο-οδοντοστοιχία με μαστιχοειδώς άσπρο χρώμα. Μου θυμίζει Μεσαιωνική Φλωρεντιανή “καλονή”, οπότε κοινός ελληνικός νουσ….δε μπορεί είναι φυτευτή!!!

  3. ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΥΡ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ .

  4. Εχεις δικιο ετσι ειναι ειναι γυφτολαγνος ειχε πει να κανουμε και αστυνομικους γυφτους.Αλλα θα πρεπει να λεμε και τα καλα του ειναι ο μονος ελληνας πολιτικος που εχει μιλησει για οπλοκατοχη και οπλοχρησια να παραχωρηθει για προστασια του κατοικου απο εισβολες οπως Ελβετια και Ηπα για εμενα ειναι οτι πιο σπουδαιοτερο .Κανενας αλλος πατριωτικος συνδιαμος δεν εχει τολμησει να πει κατι παρομμοιο .Για φαντασου να εχεις ενα υποπολυβολο Β&Τ και να τοθς παρεις ειδηση να μπαινουν στο σπιτι σου και να γαζωσεις αυτα τα καθαρματα και να συνεχισεις την ζωη σου κανονικα σαν να σκοτωσες κατασριδεςα ντι να σε σφαξουν σαν το σκυλι στα αμπελι.

  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!
    Τελικα με ελικοπτερα η,με υποβρυχια-μηπωs και με τα δυο;-μεταφερθηκαν οι μιζεs για τα εξοπλιστικα στιs δυο οφσωρ του Γιωργου Καρατζαφερη;
    Εισαι νονοs και λαμογιο ειχε πει καταμουτρα ο Μειμαρακηs στον Καρατζαφερη και οτι ο προεδροs του Λαοs τον επισκεφθηκε στο πενταγωνο και τον ειχε πιεσει να παραλαβει τα γερμανικα υποβρυχια μεταξυ των οποιων και το γερμενο Παπανικοληs”.
    ειπε η βαγγελα:”Δεν μπορει το περιθωριο οι νονοι,τα λαμογια να κυριαρχουν στην πολιτικη ζωη.Να λεμε οτι ειναι σαπια και να μην τουs αντιμετωπιζουμε γιατι δηθεν θα ριξουμε το δικο μαs επιπεδο.Αs μου κανει αγωγη η,μηνυση ο Καρατζαφερηs .Η,να τον παω εγω στα δικαστηρια.Να παραιτηθουμε τηs βουλευτικηs ασυλιαs εγω και ο Καρατζαφερηs και να παμε στη δικαιοσυνη που ειναι ο φυσικοs μαs δικαστηs να εξεταστουμε!
    Το περιθωριο πρεπει να ξαναγυρισει στο περιθωριο!!!

    Ο ΒΙΟΣ και η πολιτεια και οι μεταμορφωσειs του”Ελικοπτερακια”Γ.Κατρατζαφερη.
    Διαβαστε τα ποθεν εσχεs του αισχουs!

    Παει λαλησε ο Καρατζαπαιρνειs!Ξεπερασε και τον μεγαλυτερο πολιτικαντη.Οι ανθρωποι ειναι για πολλα γελια!

    1. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ

  6. Ρε ΜΑΚΗ ειπεs τετοια κακα λογια για τον”Αρχηγο”σου;
    “Με ολα αυτα εννοειτε οτι ο κ.Καρατζαφερηs που μιλαει για Σιωνισμο επιτιθεται στον ευκολο και αορατο εχθρο;Συνωμοσιολογει;

    Βοριδηs:Σημειωνω οτι ο κ.Καρατζαφερηs υποπιπτει σε απιθανεs αντιφασειs.Να σαs αναφερω μια που ακουσα τελευταια και η οποια τολμω να πω οτι με βγαζει απο τα ρουχα μου.Ερωτηθειs τι θα κανει με το θεμα των λαθρομεταναστων απαντησε:”Εγω θα νομιμοποιησω ολουs τουs λαθρομεταναστεs απο τη στιγμη που θα σκαψουν τοσο πολυ ωστε να βρουν τα αρχαια μνημεια στην Ελλαδα”!Αυτα τα πραγματα δεν ειναι σοβαρα!
    Τα λεει μαλιστα και σε τηλεοπτικεs εκπομπεs που εχουν μεγαλη τηλεθεαση και το αποτελεσμα ειναι κωμικοτραγικο!!!
    Οι δημοσιογραφοι που τον ακουν να τα λεει αυτα υποτιθεται πωs ειναι σοβαροι και δεν αντιδρουν οταν ακουνε αυτεs τιs αστειοτητεs!
    Aν τα ελεγα εγω αυτα θα με ειχαν κατασπαραξει!!!
    Περιεργωs ο κ.Καρατζαφερηs απολαμβανει μιαs…ανεξηγητηs ανοχηs!Πωs μπορουν να λεγονται αυτα;”

  7. Ο βαψομαλλιας που δεν φτανει που ψηφισε μνημονιο , καλεσε πριν μηνες και τους γυφτους στο καναλι του για να τους εκθειασει ως κατατρεγμενους και να μας λεει οτι ειναι αδελφια μας …!!!!! Για να τον ψηφισουν.
    Φανταστειτε τι αλλο ειναι ικανος να κανει.

Comments are closed.