Αποκάλυψη-ανατροπή από κορυφαίο σκηνοθέτη για τον χαμένο Γιώργο Μαρίνο! «Ξέρω που μένει αλλά δεν μπορεί κανείς να τον πλησιάσει για κάποιους λόγους»…

Κοινοποίηση:
1

Είναι ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από αυτή τη μυστήρια εξαφάνιση από προσώπου γης του κορυφαία Έλληνα περφόρμερ Γιώργου Μαρίνου.


Πολλοί άλλοτε στενοί και αγαπημένοι του φίλοι όπως ο Σταμάτης Φασουλής, εκφράζουν κατ’ επανάληψη την αγωνία τους για την τύχη του ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία της Άννας Φόνσου ότι όποτε τολμά να τον αναζητήσει, δέχεται ύβρεις και απειλές από τον άντρα-μυστήριο που φέρεται να τον φροντίζει αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον δει ή να μιλήσει μαζί του. Αν μπορεί να μιλήσει…

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ότι αρπάξει ο κ@λος του καθένα (κ της Φονσου)

  2. Υπάρχει τίποτα “ψητό” στη μέση;..Υπάρχει κάποιος που θέλει να “μασουλησει” κάποιο σπιτάκι,οικοπεδακι,καμμία μονοκατοικιουλα?..
    Πέστε μας κι εμάς ρε παιδιά…

    1. Δεν υπάρχει μια μεγάλη εξοχική βίλλα τουλάχιστον;

  3. Οι λόγοι είναι ότι μόνο ένας εμμονικός μαλάκας ανακατεύεται στη ζωή σου από το 2016! Επίσης για τα 10χρονα ή 15χρονα του Νάσου έχω να πω ότι τα τοτε 15χρονα είναι ενήλικα και π@διούνται πλέον! Ο Νάσος να μεγαλώσει γενιές με το να μιλάει για την γυναίκα του και την πεθερα και την μάνα του!

Comments are closed.