Αποκάλυψη. ΤΕΛΟΣ η Σκορδά απο τον ΑΝΤ1. Στη θέση της η….

Κοινοποίηση:
kentroskorda

Μέρα με τη μέρα όλο και απομακρύνεται το ενδεχόμενο η Φαίη Σκορδά να συνεχίσει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και κατ’ επέκταση τη συνεργασία της με το κανάλι. Στον ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει να τελειώσουν το θέμα Λιάγκα – Σκορδά αμέσως μετά το Πάσχα.

Ενημερώνοντάς τους πως τα συμβόλαιά τους που λήγουν στο τέλος της σεζόν δεν θα ανανεωθούν. (Κάτι βέβαια που θέλουν και οι ίδιοι).

Στον ΑΝΤ1 γύρισε και πάλι η ιδέα για infotainment πρωινό με έμφαση όμως στην ενημέρωση. Σενάριο με τις μικρότερες πιθανότητες μιας και οι εκλογές θα έχουν γίνει και τα πάντα θα έχουν κριθεί.

Σε περίπτωση όμως που πάνε έτσι επικρατέστερη υποψήφια είναι η Μαρία Σαράφογλου που άλλωστε έχει κάνει πριν χρόνια αντίστοιχη εκπομπή στην ΕΡΤ.

Το δεύτερο και πιο πιθανό σενάριο είναι καινούργια ψυχαγωγική με δυνατό όμως πρόσωπο δίπλα του ως συμπαρουσιάτρια και εντελώς ανανεωμένη ομάδα μπροστά και πίσως από τις κάμερες. Και πάνελ με δημοσιογράφους που θα κάνουν καθαρόαιμο gossip.

Οι αποφάσεις όπως σας είπα αργούν ο χρόνος όμως για την Σκορδά μετρά αντίστροφα

wifinews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καντο οπως η nova με 30 ευρω το μηνα με 30% ανεργια και μισθος 500 ευρω αγοραζει κανεις να δει τις γκομενες τους….ουτε οι καρυατιδες να ηταν …ρε μαλακες θα πεθανουν οι φτωχοι Ελληνες και αλλες γκομενες δεν θα εχουν δει παρα μονο αυτες που εχετε πηδηξει εσεις και η Οληγαρχια σας…..Ελεος δηλαδη….

  2. Ρε γιατι δεν κανουν τα καναλια τους με συνδρομη…και οποιος θελει να δει την κυρια…ας παει να πληρωνει με τον μηνα να την βλεπει….γιατι πρεπει δωρεαν να την τρωει στην μαπα ο λαος δεν μπορω να καταλαβω…η μαλλον καταλαβαινω πολυ καλα….

  3. ΦΙΡΜΑ Η ΦΑΙΗ.ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ?

  4. Επιτέλους τέλος για αυτό το παλιό τσόκαρο !!Η παλιοβλαχα που νόμιζε ο,τι είναι κάποια!Το απόλυτο τίποτα!Όταν άκουσα το τι έλεγε για τον Παντελίδη λίγο πριν τον άδικο θάνατο του την σιχαθηκα!Ουστ από δω Βλαχάτα!

  5. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να δει αυτά τα κουρασμένα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ μας έχουν κουράσει και τούς έχουμε βαρεθεί

  6. Αν φύγει η Σκορδά καλό είναι να έρθει η Κρεμυδα.

  7. κούρασαν και οι δυο , έκαναν τον κύκλο τους καλό ειναι καθε δυο χρόνια ολα αυτά τα πρόσωπα να αλλάζουν , οτι είχαν να πουν και να δείξουν το έκαναν , ας δούμε και τίποτα καινούργιο

  8. Οι Πασοκικοι δημοσιογραφοι επανερχονται δριμεις στα ΜΜΕ και μαλιστα σε ενημερωτικες πολιτικες εκπομπες, 6 χρονια μετα τη διαλυση του Πασοκ. Ξερουν κατι οι καναλαρχες??

Comments are closed.