Αποκάλυψη Μακελειό: Λ@θρο εντός Ελληνικής επικράτειας – Μιλιούνια! Μπαίνουν από παντού – Μας τρύπησαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
evros

Χιλιάδες άτομα παραμένουν πίσω από τον συρμάτινο φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την προσδοκία να περάσουν στην Ελλάδα.

Δεν διστάζουν μάλιστα να χρησιμοποιήσουν ως “ασπίδα” ακόμα και μωρά παιδιά.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αφού κάποιοι λαθρομετανάστες  κατάφεραν τελικά όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, να ξεφύγουν και βρίσκοντας απαρατήρητοι περάσματα, βρέθηκαν στην ελληνική πλευρά.

Κυνηγοί και ψαράδες  έχουν κινητοποιηθεί και επειδή γνωρίζουν άριστα την περιοχή βοηθούν στις προσπάθειες της αστυνομίας και του στρατού να αποτρέψουν την εισόδο τους.

Υπάρχουν καταγγελίες για καταστροφές σε καλύβες ψαράδων και κτηνοτρόφων.

Όλα τα στενά του Πυθιου γεμάτα . Αμέτρητοι και συνεχίζουν να έρχονται .

Δείτε στο Βίντεο τι συμβαίνει τώρα στην περιοχή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑς ΑΠΑΣΧΣΟΛςΙ ΑΝ ΕΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΙΚΟΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩ45ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΑΥΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  2. Αυτοι μπαινουν μεσα στη χωρα με εντολη της τουρκιας ο σκοπος τους ειναι να φερουν τη χωρα σε κατασταση χαους ωστε να κανουν την εισβολη της τουρκιας πιο ευκολη! Θα μπουνε στη χωρα οσοι περισσοτεροι μπορουν (που εδω και χρονια εχουν μπει…ουτε και εμεις ξερουμε ποσοι) και μαζι με αυτους που θα μπουν τωρα , οταν η τουρκια τους δωσει εντολη, θα μπαινουν μεσα σε σπιτια θα βιαζουν και θα σκοτωνουν …Και σιγουρα για ανταλαγμα η τουρκια τους εχει υποσχεθει οτι, σε οποια σπιτια μπουν και σφαξουν μετα θα ειναι δικα τους! Προσπαθουν μηπως και τα καταφερουν τωρα…αλλα και τωρα να μη γινει θα γινει σιγουρα στο μελλον οταν θα εχουμε χαλαρωσει και θα νομιζουμε οτι αυτα τα ισλαμοειδη δηθεν εχουν ενσωματωθει ….Εχουμε χρονια δυσκολα μπροστα μας…

Comments are closed.