Αποκάλυψη – Λυγερός: Πως ναυάγησε σχέδιο μεταφοράς μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά

Κοινοποίηση:
Ellada-630x400-1

Τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση απέρριψε σχέδιο κατασκευής προαναχωρησιακών κέντρων για τους μετανάστες στα σχεδόν ακατοίκητα ελληνικά νησιά Λέβιθα και Κίναρο, αποκαλύπτει ο Σταύρος Λυγερός.

Οπως λέει το υπουργείο Εσωτερικών γνωμάτευσε αρνητικά, επειδή τα δύο νησιά, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τις 18 ελληνικές νησίδες, τις οποίες η Άγκυρα αρχικά χαρακτήριζε «γκρίζες ζώνες» και στη συνέχεια τουρκικές.

«Μοιάζει σαν ψέμα, αλλά είναι απολύτως αληθινό. Υπό το κράτος του φοβικού συνδρόμου, η κυβέρνηση δεν τολμά να κατασκευάσει προαναχωρησιακά κέντρα στις ελληνικές νησίδες, επειδή ενδεχομένως η Τουρκία θα αντιδράσει!», αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Η κυβέρνηση εξέτασε πολύ σοβαρά –σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες– το ενδεχόμενο να κατασκευάσει κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα στα ελληνικά νησιά Λέβιθα και Κίναρο, οι οποίες βρίσκονται στο κεντροαανατολικό Αιγαίο, δυτικά της Λέρου, ανατολικά της Αμοργού και βόρεια της Αστυπάλαιας. Τελικώς, δεν θα το πράξει για λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω και οι οποίοι είναι εξόχως ανησυχητικοί» αναφέρει σε άρθρο του ο κ. Λυγερός.

ΠΗΓΗ: slpress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μα πώς να διευκολυνθούν; Το λιμενικό μας, αυτό που πληρώνουμε εμείς για να μας προστατεύει και να μας φυλάει τα σύνορα, στα Ανατολικά νησιά ανοίγει αγκαλιές για την υποδοχή. Στην άλλη μεριά, στο Ιόνιο το λιμενικό τρέχει σαν τρελό πίσω από κάθε βάρκα μην τυχόν και φύγει κανένας από εδώ. Όλοι εδώ! Όσο για τα ακατοίκητα νησιά. Άλλα δεν έχουμε που να μην είναι κοντά στην Τουρκία; Κι ούτε θα γίνουν δικά τους. Θα μείνουν μόνο μέχρι να φύγουν πίσω εκεί από όπου που ήρθαν.

  2. Lykos12 . Απάτη είναι η ομάδα υψηλής μακακιας , σκοπό έχει το φακέλωμα των πολιτών που είναι έτοιμοι να αντιδράσουν έμπρακτα. Λέγεται ότι αστυνομικοί είναι αυτοί που γράφουν τα άρθρα. Μακρυα από αυτούς. Άσε που τα άρθρα που δημοσιεύουν σφύζουν από ανοησία ανακρίβειες και ψέμματα και αυτόαναιρέσεις …. είναι αυτοί που έλεγαν ότι θα μπουκάρουν στην Τουρκία να ελευθερώσουν τους 2 στρατιωτικούς αιχμάλωτους ,τον Μητρετωδη και τον αλλο , δεν θυμάμαι το όνομα ….

  3. H Aπαντηση ειναι πολυ απλη.
    Οι περιοχες στα νησια αυτα,συμφωνα νε την ιδεολογια του πατερουλη σταλιν, θεωρουνται ιερες.Απαγορευται να τις μολυνουν!..

  4. Οταν θα καταλαβουν ποιοι εχουν το πανω χερι , ποιοι μιλάνε στην ψυχη του ελληνα , θα παθουν σοκ τα λαμογια ,Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης λέγεται , μια συμμαχία πατριωτών ένστολων και μη .αυτη προωθεί το σχέδιο σπασιμο του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ τη μονη λυση

  5. ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ, απορρίφθηκε γιατι σε περιπτωση που η τουρκια μετα απο χρονια εθετε τετοιο θεμα ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΔΙΠΟΔΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Το θεμα οτι θα πρεπει αυτοι να διευκολύνονται ΣΙΩΠΗΡΩΣ να μεταβαινουν στην Ευρωπη, η οποια μαζι με την π…. αμερικη ειναι οι υπευθυνοι γι αυτο…

Comments are closed.