Αποκάλυψη: Εξαφάνισαν κατάθεση – φωτιά που «καίει» 2 πρώην υπουργούς

Κοινοποίηση:
mavroxrima-696x388

Στο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά το περιεχόμενο της κατάθεσης αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το αξιοποιήσουν παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει ανάγει σε στρατηγική τη σκανδαλολογία κατασκευάζοντας με τη βοήθεια πρόθυμων δικαστών ακόμα και ανύπαρκτες υποθέσεις.

Τι φοβάται το Μαξίμου

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να αξιοποιήσει μία κατάθεση που αποκαλύπτει αξιόποινες πράξεις των κορυφαίων υπουργών.

Τι ακριβώς συνδέει το σημερινό σύστημα εξουσίας με τους μεγαλόσχημους παράγοντες της κυβέρνησης Καραμανλή;

Οι μηχανισμοί της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη κάνουν ό,τι μπορούν να προστατεύσουν το μεγάλο αυτό μυστικό.

Γιατί γνωρίζουν ότι στην περίπτωση κατά την οποία δημοσιοποιηθεί η κατάθεση θα ξεσπάσει πολιτική θύελλα.

Με δεδομένο ότι παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη ο Μαντέλης και ο Τσουκάτος με αστείες κατηγορίες, είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί από τη δικογραφία η πλέον σημαντική κατάθεση που έριχνε άπλετο φως στις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο γερμανικός κολοσσός για να μονοπωλεί τις μεγάλες δουλειές των ΔΕΚΟ και του ελληνικού δημοσίου.

Οι τεκμηριωμένες καταθέσεις του μάρτυρα αναφέρουν λεπτομέρειες χρηματισμού (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του) για συγκεκριμένο έργο που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο αφού ήταν υπερκοστολογημένο σχεδόν στο τριπλάσιο του πραγματικού κόστους.

Βέβαια το σκάνδαλο συντελέστηκε με την ανοχή που έδειξαν δύο συναρμόδιοι υπουργοί οι οποίοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ιδιότυπη ασυλία και από το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο ενδεχομένως συνδέονται με υπόγειες διαδρομές.

Πάντως η διαρροή της επίμαχης κατάθεσης είναι ζήτημα χρόνου με ό,τι συνεπάγεται μία τέτοια εξέλιξη. Οι τυφλοπόντικες στη Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί προστάτες των πρώην μεγαλόσχημων υπουργών θα βρεθούν αντιμέτωποι με δικαστικές περιπέτειες, ενώ παράλληλα θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα οι εργολάβοι της λάσπης που επιχειρούν να φορτώσουν όλα τα σκάνδαλα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχοντας ως στόχο να προκαλέσουν εσωστρέφεια στη Δημοκρατική Παράταξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι γινεται ρε παιδια? Εδω και μερικες δεκαετιες,οποιος εχει προσβαση σε κρατικα λεφτα, απλωνει το χερι του και τα παιρνει με οποιοδηποτε τροπο.Προφανως αυτο γινονταν παντα, αλλα υπηρχε και ενα μετρο.Απο το 81 και μετα αλλαξαν ολα.Το χρημα ερχονταν με τανκερ απο την Ε.Ε. αλλα οι τυποι ηταν αδηφαγοι.Χαθηκε το μετρο που ελεγα πριν και εκαναν ντου απο παντου. Τα εφαγαν ολα. Κι αυτο συμβαινει γιατι ψηφιζουμε απο ηθοποιους, ποδοσφαιριστες της ομαδας μας,μεχρι επαγγελματιες πολιτικαντηδες. Το βασικοτερο ομως ειναι η ατιμωρησια.Καμια κυβερνηση δεν τιμωρει κανεναν, γιατι ξερουν οτι αργοτερα θα βρεθουν και οι ιδιοι σε αυτη τη θεση.

Comments are closed.