Αποζημιώσεις; Μόνο ψέμματα ξέρουν να λένε! Ακόμα περιμένουν σε Δαμάσι και Σάμο

Κοινοποίηση:
damasi

Πριν από λίγους μήνες σημειώθηκε ισχυρός σεισμός στη Θεσσαλία και το Δαμάσι υπέστη καταστροφές σε κτίρια και σπίτια. Όπως αναφέρει αναγνώστης μας, ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις που τους έταξε το κράτος.

“Στη Λάρισα μετά τον σεισμό στο Δαμάσι δεν δώσανε τίποτα ακόμα και όλα τα λένε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ερχονται άμεσα καταγράφουν τις ζημιές, αλλά πρέπει να περάσει άλλο κλιμάκιο (στη Σάμο ακόμα δεν πέρασε) να παρακολουθεί την πρόοδο των εργασιών, να κάνεις φάκελο σε μηχανικό που θέλει 1500-2000 ευρώ. Ε, να είναι όλα νόμιμα και ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι” μάς έγραψε αναγνώστης που προφανώς έχει κακή εμπειρία από τις αποζημιώσεις του κράτους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ… 20.000 ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ…. ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΚΤΙΚΑ…. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΚΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΟΘΧΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ…. ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ…. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 13 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…. ΛΕΚΤΙΚΑ ΧΑΛΑΣ ΛΙΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ #ΔΗΛΩΣΕΙΣ#…. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ…. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ… ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..

  2. Στο Δήμο Αθηναίων ακόμα περιμένουν οι δικαιούχοι την αποζημίωση του σεισμού του 2019.

  3. και να μην ξεχνατε ο μηχανικος που ΕΣΕΙΣ θα διαλεξετε να εχει αλλοδαπους εργατες και μαστορους κριμα ειναι και αυτοι… ακομα και μηχανικο να μην παρετε να μην ξεχνατε να ειναι αλλοδαποι οι εργατες και οι μαστοροι και να τους ντεινετε και να τους ταιζετε κιολας οπως συνηθηζετε

  4. ΟΙ ΜΟΝΗ ΑΠΟΖΙΜΗΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΗ.ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΟΙ ΒΟΛΕΦΤΕΣ ΣΗΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ

Comments are closed.