Απογοητευμένοι οι εγκλωβισμένοι στην Οινόη – Πλήρωσαν λεωφορείο από την τσέπη τους: «Μας είπαν να πιούμε νερό από το χιόνι»

Κοινοποίηση:
kakokairia-xioni-3-960x640

Οργισμένοι οι εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρένου στην Οινόη.

Μιλώντας στην κάμερα του Opentv, δηλώνουν ότι τους άφησαν μέσα στο κρύο και ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τον ΟΣΕ, ενώ κάποιοι ναύλωσαν ιδιωτικό λεωφορείο για να φύγουν.

«Μας είπαν οι υπεύθυνοι του συρμού να πιούμε νερό από το χιόνι και να ζητήσουμε βοήθεια από τα γύρω σπίτια», δηλώνουν απελπισμένοι επιβάτες βιώνοντας ανείπωτη ταλαιπωρία.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σε όχι πολύ μεγάλη απόσταση, δύο μεγάλα στρατόπεδα,έτσι; Τανάγρα και κέντρο τεθωρακισμένων Αυλώνος. Τα στρατιωτικά ρέο γιατί υπάρχουν, οι οπλίτες που υπηρετούν την θητεία τους;;; Μόνο για βύσμα και διαμαρτυρία στο κάθε καψόνι της πλάκας;;; Αλλά στους λαθρό,ανέχονται να τρώνε στην μάπα και τα σκατά τους ακόμα και να τους κάνουν τις υπηρέτριες,χωρίς διαμαρτυρία. Αγαπητέ Συνέλληνα και Συνελληνίδα δεν είσαι λαθρομουσλίμι,ούτε φοράς κελεμπία,νιχάτ και μπούργα,αλλιώς και ρέο θα σου στέλνανε και στρατό να σας βοηθήσουνε και κέτερινγκ,για να οικονομήσουν οι υμέτεροί τους κρατικοδίαιτοι κηφήνες,επιχειρηματίες,βιαστές-παιδεραστές.Όσο για διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία ή στην χειρότερη,στους κοιτώνες των προαναφερόμενων στρατοπέδων. Πού είσαι ΜΌΜΑΑΑΑΑΑΑ….
    ***** Ελλάδα Συγνώμη, μα δεν αλλάζω γνώμη…..δεν έχεις μάθει τα παιδιά σου ν’αγαπάς. Ξέρεις να τα κοροιδεύεις και στο εξωτερικό τα στέλνεις,γουστάρεις μόνο το “κεμπάπ” του Ερντογάν!!!!

  2. Μετά από αυτά τά απερίγραπτα τραγικά γεγονότα καί από τήν εγκληματική κρατική αδιαφορία θά είναι στούς υπουργούς καί βουλευτές τού γουρλομάτη αδύνατο νά ξεμυτίσουν από τά σπίτια τους,διότι οί αγανακτισμένοι καί ταλαιπωρημένοι πολίτες θά τούς κατακρεουργήσουν θά τούς κρεμάσουν ανάποδα στό Σύνταγμα.
    Γιάννης Λάκων

  3. Εδω παει οτι ολοι οι κρικοι που ενωνονται ολοι @@@@@

Comments are closed.