26/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Απελπισμένος, χωρίς ρεύμα και ο Άκης Πετρετζίκης: Ο απίστευτος τρόπος που βρήκε για να φτιάχνει γάλα στον γιό του Αχιλλέα και να μαγειρεύει!

Κοινοποίηση:
akis-petretzikis

Η κακοκαιρία “Ελπίδα” άφησε πολλά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα χιλιάδες απελπισμένους πολίτες και ανάμεσα τους βρέθηκε και ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο αγαπημένος σεφ προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ και βρήκε έναν απίστευτο τρόπο τρόπο για να φτιάχνει γάλα στον γιό του Αχιλλέα και να μαγειρέψει.

Ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους την αυτοσχέδια κουζίνα που έφτιαξε για να ζεστάνει κάποια έτοιμα γεύματα αλλά και το γάλα του μικρού Αχιλλέα.

«Εν έτει 2022 έχει αναπτυχθεί η επιστήμη τόσο πολύ πια που εκεί που δεν είχαμε ταχυφούρνο τον κάναμε. Κάτω βρίσκεται η σούπα, και νερό για να φτιάξουμε το γάλα του μικρού…Η φάση είναι πολύ γκουρμέ. Βραβείο ευρεσιτεχνίας…» λέει ο Άκης Πετρετζίκης σε έναν φίλο του στο βίντεο που δημοσίευσε στο Ιnstagram ενώ στο βάθος ακούγεται ο μικρός Αχιλλέας.

Δείτε την αυτοσχέδια κουζίνα που έφτιαξε ο γνωστός σεφ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μιας και ειμαι χωρις ρευμα απο τον Οκτωβριο του 2019, αναγκαστηκα για να επιβιωσω, να βρω καποιες λυσεις! Τις οποιες μαλιστα, ειχα δημοσιευσει στο προφιλ μου, για να τις γνωριζουν και οι φιλοι μου!
    Και συμπληρωνα, χαριτολογωντας! Εγω εχω εκπαιδευτει ως κομμαντο, εσεις να δω τι θα κανετε!

  2. πολυ παλιο αυτο το κολπο δεν ειναι πρωτοτυπο το εχουμε κανει πριν απο αυτον με φιαλες γκαζιου

  3. εχει ,αν βλεπω καλα,σομπα .ποιος εχει σομπα στο διαμερισμα;υποθετω λιγοι.

    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ KUMTEL ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ

Comments are closed.