Απειλεί και πάλι τους πολίτες ο Χαρδαλιάς: «Με λυπούν οι αρνητές των εμβολίων – Παίζουν με τις ζωές των άλλων»

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

«Οι εικόνες που βλέπουμε εκεί έξω με τους αρνητές των εμβολίων προσωπικά με λυπούν» δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι άνθρωποι αυτοί παίζουν με τη ζωή τους και κάποιοι παίζουν και με τις ζωές των υπολοίπων», ενώ πρόσθεσε: «Και αυτό δεν ξέρω πόσο ηθικά είναι ανεκτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. NΑ ΣΕ ΛΥΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙΑ ) ΠΟΡΔΑΛΙΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΔΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟΣ !!!ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΑΠΑΡΟΜΟΥΤΡΟ!!!!

  2. Να δεις τη κλάμα έχεις να ρίξεις όταν δεις τις χειροπέδες

  3. ποσους εχει στειλη στο ταφο το κολοεμβολιο σας ρε κορονοσεριφη ; θα μας πεις;

  4. Μιλά για ηθική αυτός που δεν είναι στην μπουζού γιατί δεν έχει καταδικαστεί σε 2ο βαθμό ακόμα;
    Μιλά αυτός που οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν τα 80000 πρόστιμο για τις κακουργηματικές καταδίκες του;

    ΟΥΣΤ.

  5. Χαρδαλιά, πες μας ότι αυτή η μύτη είναι ψεύτικη. Αλλιώς 8 ράπιντ τεστ ταυτόχρονα κάνεις εκεί μέσα και όλα θα βγουν θετικά. Να πως ανεβαίνουν τα κρούσματα.

  6. Στα τέτοια μας για τα συναισθήματά σου μοσχάρι. Έτσι είναι αυτά. Χεσμένους μάς έχεις χεσμένο σε έχουμε.

  7. Ηθικά ανεκτό; Μάθε βοϊδομούσχαρο τι σημαίνει ηθική και μετά μίλα. Αφού το λέτε οι ίδιοι πως κολλάει ο εμβολιασμένος, όπως ο Άδωνις. Αυτό που κάνει ο Χαρδαλιάς είναι μία ανήθικη προσπάθεια πυροδότησης του εμφυλίου. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει απο τον εμβολιασμένο και το λένε όλοι, άρα τι προσπαθεί να κάνει ο ανήθικος μυτόγκας; Να διαβάλλει, γνήσιο τέκνο του σατανά.

  8. Το ανέκδοτο της ημέρας ο παρταλιάς μιλάει για ηθική ευθυμήσαμε και σήμερα ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  9. Κάθε μέρα βγαίνει στη δημοσιότητα νέο περιστατικό με τις παρενέργειες των εμβολίων(θανατηφόρες ή μη). Ποιος παίζει με τη ζωή ποιου;

  10. Αρκετά έπαιξε το παιντι …τώρα θα του παίξουμε εμείς τον σκοπό και θα μάθει να χορεύει όπως θέλει ο Ελληνικός Λαός …το δε δαχτυλακι του να το κουνάει στους δικούς του και τα παιδάκια του …εμείς δεν είμαστε τα χαζά που τον περιτριγυρίζουν …

  11. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟ…ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ…

  12. Λάθος. Εσείς παίζετε με τις ζωές όλων, έχεις και θράσος να λες ότι λυπάσαι ξεφτιλισμένο υποκείμενο

Comments are closed.