Απείλησαν να τον δείρουν! Αναρχοάπλυτοι έξω από ταβέρνα που τρώει ο Μπακογιάννης με συνθήματα υπέρ του φονιά του πατέρα του

Κοινοποίηση:
720_650995_b3bef246a0-a9f0a23fe837e54d

Αντιεξουσιαστές με συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα όπου έτρωγε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Από τις 21:30 περίπου όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης συντρώγει με δημοτικούς συμβούλους του, μεταξύ των οποίων ο Λευτέρης Σκιαδάς και ο Νίκος Αβραμίδης, έσπευσαν από γειτονική κατάληψη στην πλατεία Μερκούρη και συγκεντρώθηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο.Από εκεί φώναζαν συνθήματα υπέρ του αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούσαν από τον Κ. Μπακογιάννη να αποχωρήσει. Ο ίδιος φυσικά αρνήθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να το… κουνήσει ρούπι. Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες της ταβέρνας, που είναι εδώ και καιρό στέκι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, έσπευσαν επίσης και διαμαρτυρήθηκαν στους αντιεξουσιαστές, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. η νουδουλα και το κλεφτοπασοκ τους αναθρεψε και γαυγιζουν ετσι, και κανουν αυτα που κανουν.καλα να παθουν, μηπως παθουν και χειροτερα.

  2. την επομενη φορα ενημερώστε με, που και ποτε, να παρω και γω ενα κοντοματσουκο.

  3. Η επιτομή της καφρίλας, πιο φασιστοειδή απο τα παρακρατικά σκουπίδια του Τσίπρα δεν υπάρχουν. Αυτοί θα αποφασίσουν που θα κάτσει ο κάθε πολίτης να φάει, είτε αυτός λέγεται Μπακογιάννης είτε μπαρμπαγιάννης; Αν κάποιος εκθείαζε τον δολοφόνο του πατέρα μου θα του έκοβα ό,τι κρεμόταν και θα τον τάϊζα με αυτό. Δεν έχουν φραγμούς, ούτε όρια οι απολίτιστοι. Κάποια όρια δεν θεσπίζονται μόνο απο τους νόμους, είναι θέμα παιδείας. Δεν βρίζεις τον γιό του θύματος, ούτε νεκρούς, για τον ίδιο ήταν ο πατέρας του κάτι ιερό, αυτοί δεν έχουν γονείς για να το καταλάβουν; Μάλλον φύτρωσαν στις χασισοφυτείες και είναι τελείως καμμένοι, μέχρι το κόκκαλο.

    1. Συμφωνω μαζι σου, μονο που δεν βλεπω ικανό τον Μπακογιάννη να κανει κατι απο αυτα που λες. Για την ακριβεια δεν τον βλεπω ικανό για τιποτα. Μαλλον θα αποδειχθεί ενας δεύτερος Καμινης. Το απεύχομαι, αλλα το φοβαμαι!!!

Comments are closed.