Απασφάλισε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Λιάγκα: «Μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό το πράγμα»

Κοινοποίηση:
liagkas-eurokinissi-

Συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του τονίζοντας πως στην προσωπική του ζωή είναι τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που βλέπει ο τηλεθεατής.

«Στη ζωή μου δεν έχω καμία σχέση με αυτό που είμαι στον αέρα. Είμαι διακριτικός, ντροπαλός, σεμνός και καθόλου φωνακλάς. Είμαι εσωστρεφής και μοναχικός», είπε χαρακτηριστικά.

Τις δηλώσεις αυτές σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία τόνισε πως δεν μπορεί να παρουσιάζει διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχει.

«Εγώ διαφωνώ με όλο αυτό που ακούω αυτές τις μέρες. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπορείς να είσαι άλλος και άλλος. Δεν μπορείς να είσαι κάτι που δεν είσαι. Στην τηλεόραση, αυτούς που βλέπουμε, δεν είναι κάποιος με το ζόρι κάτι επίτηδες», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Εγώ αυτό που κατάλαβα από τον Γιώργο είναι ότι ουσιαστικά… Θα το πω αλλιώς, δεν μπορείς να είσαι κάτι το οποίο δεν είσαι στην πραγματικότητα μόνο και μόνο στη δουλειά σου. Μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό το πράγμα. Ο καθένας στη δουλειά του φέρει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και εκδηλώνονται ανάλογα με τις συνθήκες», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η Μελέτη και η Σκορδά έχουν γίνει η επίσημη “αστυνομία” σκέψης και λόγου!! δυο ασχημοβίζιτες του σωρού, που στραβώθηκαν κάτι ηλίθιοι σαν το Λίαγκα και μου…..κηδες και τις έκαναν “κυρίες” έχουν άποψη επί παντός επί στητού!! Δηλαδή, βγαίνει κάποιος και επειδή τον ρωτάνε μιλάει για τον εαυτό του και πετάγεται μια από τις δυο να μας πει τη γνώμη της! ποιος σε ρώτησε μωρή; και τι τον είχες εσύ το Λιάγκα που ξέρεις αν λέει αλήθεια; Τώρα περιμένουμε και τη Καινούριου να μας πει αν τα κρίνει σωστά όλα αυτά!!!

  2. ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΕΞ’ΙΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

  3. ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

Comments are closed.