“Απαράδεκτο και αντιχριστιανικό. Ο ιερέας της εκκλησίας ασκεί κυβερνητική πολιτική”. – Το οργισμένο μήνυμα αναγνώστη μας

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη μας

“ΞΕΚΊΝΗΣΑ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:30 να πάω στην ενορία μου, στον Ι. Ν. Ψαθόπυργου Αχαϊας,
την Αγία Τριάδα, (δίπλα στο σπίτι μου) για να προσκυνήσω τον επιτάφιο. Μάταια όμως γιατί η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ & ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ!!!!
Δεν θα περίμενα βέβαια και κάτι καλύτερο απο τον Ιερέα της εκκλησίας, αφού ασκεί κυβερνητική πολιτική, έχοντας τις Κυριακές την εκκλησία στη διάρκεια των λειτουργιών, στα μισοσκόταδα, σαν κρυφό σχολειό!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΛΟΙΠΟΝ!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ!!!!!
Και σ’ ανώτερα…..
αυτά μας αξίζουν, μετά τις λάθος επιλογές μας.
ΥΓ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν μπορούμε να αφήσουμε της εκκλησίες όλη την ημέρα ανοιχτά, χρειάζεται και προσωπικό ασφαλείας! Γίνονται βανδαλισμοί καί κλοπές!
    Πιο ωραία στο φώς των κεριών και της Κανδήλας. Έτσι συγκεντρώνεται ο πιστός στην προσευχή του.

  2. Δεν μπορούμε να αφήσουμε της εκκλησίες όλη την ημέρα ανοιχτά, χρειάζεται και προσωπικό ασφαλείας! Γίνονται βανδαλισμοί καί κλοπές!

  3. Δεν μπορούμε να αφήσουμε της εκκλησίες όλη την ημέρα ανοιχτά, χρειάζεται και προσωπικό ασφαλείας! Γίνονται βανδαλισμοί καί κλοπές!

  4. O “συντροφος” φαινεται οτι ηταν ξενυχτης.Ξυπνησε στις 3 μ.μ. ,πηγε να πιει τον καφε του στο καφενειο απεναντι απο την εκκλησια,και μετα θυμηθηκε οτι ειναι καλος “χριστιανος”.Το ρευμα στην εκκλησια το πληρωνει η δια με χρηματα ,κυριως απο τους δισκους και ΟΧΙ το δημοσιο!..Στο σπιτι σου αναβεις τα φωτα το μεσημερι?Ο εφημεριος της Αγιας Τριαδος Ψαθοπυργου ειναι πτυχιουχος Θεολογικης Σχολης του ΕΚΠΑ.Η οικογενεια του ειναι αριστη και ΔΕΝ εχει προξενησει κανενα προβλημα!..Τι δουλεια τωρα εχει η κυβερνηση,μονον στον εγκεφαλον του διαμαρτυρομενου υπαρχει…Ας κανει τωρα καμια βουτια στα κρυα νερα του Ψαθοπυργου ,μηπως και ξυπνησει!..

  5. ο αναγνώστης σας είναι ΗΛΙΘΙΟΣ … όλο το πρωϊ ήταν ανοικτός ο Ι. Ναός και θυμήθηκε το απόγευμα;

  6. Να συμπληρώσω στο πρώτο σχόλιο, και εχθροί του Χριστού.

  7. Όχι θα σε περιμένει ο παπάς όλη μέρα στο Ναό πότε θα σου καπνίσει να πας να προσκυνησεις! Αντε βρωμοσυριζαιοι πατρινοι! Καλή Ανάσταση σε όλους!!!

  8. Δυστυχως το μεγαλυτερο ποσοστο των ιερωμενων και πολιτικοποιημενο ειναι και δημοσιοι υπαλληλοι!

Comments are closed.