Απαράδεκτο! Δεν μπορούν να θάψουν τον άνθρωπό τους γιατί “πάγωσε η σορός”!

Κοινοποίηση:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κάποιοι φαίνεται ότι “παίζουν” με τον πόνο της οικογένειας που θέλει να κηδέψει τον 31χρονο που «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) στη δυτική Φθιώτιδα.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάνεις το δράμα που ζει η οικογένεια του άτυχου 31χρονου από το Καρπενήσι που την Παρασκευή βρήκε τραγικό θάνατο σε ορεινή περιοχή της Φθιώτιδας την ώρα που καθάριζε τις ηλεκτροφόρες γραμμές από κλαδιά δέντρων.

Οι δικοί του άνθρωποι, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους, για το ανεπάντεχο κακό που τους βρήκε, από την μια στιγμή στην άλλη, έχουν να αντιμετωπίσουν και την αναλγησία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας, αφού η κ. Ακριβούση αρνήθηκε να κάνει την νεκροψία – νεκροτομή το απόγευμα της Παρασκευής και έδωσε εντολή να μπει η σορός σε ψυκτικό θάλαμο μέχρι τη Δευτέρα.

Και αφού περίμεναν όλο το Σαββατοκύριακο, όταν ήρθε η Δευτέρα τους είπαν να περιμένουν ακόμα δυο τρεις ημέρες γιατι πάγωσε η σορός και δεν μπορεί να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Τι άλλο θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;

Είναι δυνατόν να έχουν τον πόνο τους από τον αδόκητο χαμό ενός νέου ανθρώπου και κανείς να μην σέβεται ούτε τους συγγενείς, αλλά ούτε και τη σορό του ανθρώπου που έφυγε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Συγγενείς μέσα σε σακούλες σκουπιδιών σαν απόβλητα…και όλα αυτά για τις μίζες! Αν δεν έχεις Θεό, όλα επιτρέπονται…

Comments are closed.