Απαγόρευσαν σε μητέρα με δύο παιδιά να επιβιβαστεί σε πλοίο για Κρήτη γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της

Κοινοποίηση:
ΛΙΜΑΝΙ

Ταλαιπωρία έχουν υποστεί τα μέλη μιας οικογένειας από την Κρήτη που βρέθηκαν στην Αθήνα και επιχείρησαν μέσω του πλοίου της γραμμής να γυρίσουν στο σπίτι τους αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς δεν είχαν μαζί τους ούτε διαβατήρια ούτε βιβλιάρια υγείας.

Η γυναίκα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση, μια κηδεία συγκεκριμένα, και το βράδυ της Δευτέρας πήραν τον δρόμο του γυρισμού που όμως δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη.

Στην είσοδο του καραβιού στο λιμάνι του Πειραιά, δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της και απαίτησαν είτε διαβατήρια είτε βιβλιάρια υγείας

Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη επικαλέστηκαν οι λιμενικοί το γράμμα του νόμου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Για να λέει ότι δεν είχε διαβατήριο πάει να πει ότι θα ήταν καμιά αλλοδαπή Βουλγάρα, Ρωσίδα, ποιός ξέρει τι με τίποτε Πακιστανάκια ή Αφρικανάκια από το χέρι και τους κίνησε την περιέργεια. Δεν νομίζω να ζητάνε διαβατήριο και οικογενειακή κατάσταση από κάθε Ελληνίδα που μπαίνει σε πλοίο.

  2. Παλι καλα που δεν τους επιφυλασσαν την τυχη του μακαριστου Αντωνη! Ελληνικη μπουρδοπλοια!

  3. Ημαρτον Παναγια μου! Ρε που ζουμε? Και αναμεταξυ μας νταηλικια του κωλου και πουλημα εξουσιας! Κουλαρα πηδα μας το αξιζουμε! Ψευτομαγκεια απ τη μια, μαυραγορητισμος απ την αλλη…

  4. Χα χα οι λαθροδιασωστες κανουν μονο να μαζευουν λαθροεποικια και τιποτε αλλο

  5. Ψευτονταηλίκια των μπάτσων. Αν είναι κρητικοειδή οι νεροχωροφύλακες, θα τους βρούνε… στο νησί οι συγγενείς της μητέρας.

  6. Καλά της έκαναν!!

    Μόνο σε λαθρομετανάστες ισχύει: σε όλους τους εγκληματίες, βιαστές, κλέφτες, τρομοκράτες! Ελάτε μόνον με τα ρούχα στο κορμί σας! Όλα τα άλλα τα κερνάμε εμείς!

  7. Αν ήταν καμία Μενεγάκη θα Χαν τα π@@@@@α να το κάνουν αυτό; Εκεί θα βαραγαν προσοχή

Comments are closed.