“Απαγορευμένο” Πάσχα! Δεν υπάρχουν όσα ζούμε! Κάλεσαν την αστυνομία γιατι έβαλε τα ηχεία στο μπαλκόνι να ακούσει την λειτουργία της Μ.Παρασκευής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Περιπολικό της Αστυνομίας  έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

“Απαγορευμένο” Πάσχα! Δεν υπάρχουν όσα ζούμε! Κάλεσαν την αστυνομία γιατι έβαλε τα ηχεία στο μπαλκόνι να ακούσει την λειτουργία της Μ.Παρασκευής

Δείτε εδώ το Βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Συγχαίρω τον πολίτην ο οποίος έπραξε κάτι τέτοιον. Προσωπικώς θέλω να σιγήσουν καμπάνες, μιναρέδες κ.λ.π. καί να τελειώσει το επαίσχυντο φαινόμενο της ηχορρύπανσης. Καί μη γράψει κάποιος κάποιες ανοησίες, διότι προσωπικώς, καθώς είμαι εκ γενετής επιληπτικός, έχω μίαν αυξημένην ευαισθησίαν καί δεν πηγαίνω σε θορυβώδεις εκδηλώσεις, όπως κέντρα διασκεδάσεως κ.λ.π. Εξ άλλου, σας ερωτώ καί κάτι πρακτικόν επί του θέματος: πού χρησιμεύουν οι καμπάνες, οι μιναρέδες κ.λ.π. σήμερα; Είναι τελείως άχρηστες εφευρέσεις. Καί προσέξατε καί το σκεπτικόν μου. Επί παλαιοτέρων εποχών, οι καμπάνες, μιναρέδες κ.λ.π., χρησίμευαν:
    (1) ως συναγερμοί
    (α) επιδρομών,
    (β) φυσικών καταστροφών (π.χ. πυρκαγιών, σεισμών, πλημμυρών κ.λ.π.)
    (2) ως αναγγελία της ώρας, καθώς δεν υπήρχαν ρολόγια
    Πείτε μου λοιπόν, πού ακριβώς χρειάζονται σήμερα;
    (1) Συναγερμός
    Υπάρχουν πλείστα συστήματα (π.χ. πολεμικές σειρήνες, πυροσβεστικές σειρήνες, αστυνομικές σειρήνες κ.λ.π.)
    Το ίδιον ακριβώς αφορά καί τα φυσικά φαινόμενα.
    (2) Όσον αφορά την ώρα, τα λεπτά καί τα δευτερόλεπτα, υπάρχουν υπερσύγχρονα σχετικά ωρολόγια τοίχου, χειρός, χρονόμετρα, υποβρύχια ωρολόγια μέχρι ορισμένα μέτρα κ.λ.π.
    Ακόμα, κάθε πολίτης, ό,τι θρησκεία καί αν είναι, δεν χρειάζεται να ακούει τις κωδωνοκρουσίες, καθώς μπορεί να ρυθμίσει τον χρόνον του ως επιθυμεί. Άρα, είναι πρακτικώς άχρηστες οι θορυβώδεις εφαρμογές των καμπανών, μιναρέδων κ.λ.π.
    (4) Πολλοί πολίτες λόγω της εργασίας ή του τρόπου ζωής τους, δυσαρεστούνται λόγω της ηχορρυπάνσεως, ανεξαρτήτως θρησκευτικών ή άλλων αντιλήψεών τους.
    (5) Όποιοι, όπως ο Τάσος, γράφουν ανοήτως, φράσεις του τύπου “έξω οι άθεοι”, ας διερευνήσουν κατά πόσον βάσει των χριστιανικών θρησκευτικών πιστευμάτων καί κανόνων είναι όντως αυτοί χριστιανοί, τις Εβραϊκές θρησκευτικές καί άλλες καταβολές της θρησκείας τους, πριν γράφουν τέτοιες όλως απαράδεκτες θέσεις. Ακόμα, καλόν είναι να σκέπτονται, ότι στους όρους υπάρξεως καί ιδρύσεως του συγχρόνου Ελληνικού κράτους, είναι ο σεβασμός όλων των εν Ελλάδι θρησκευτικών μειονοτήτων. Όποιος θέλει, του παραθέτω ευθύς αμέσως τα επίμαχα στοιχεία, ώστε να δούμε τί θα μου αντιτάξει τότε.-

  2. Oι ιμαμιδες δεν σας ενοχλουν και τα τζαμια πουτανες ετσι; αλλα στην θεια που καλα εκανε και το κανε και να το ξανακανει οπως και ολοι σας εκτος αμα σταματησει και ο ιμαμης να κραζει τοτε να μην βαζουν και οι χριστιανοι αλλα επειδη δεν επροκειτο τερμα τα ηχεια…αλλα στη θειτσα και σε καθε θειτσα τουτο εχω να πω μοναχα γιαυτο λεμε πανω απο ολα η πατρης γιατι οπως το πες <> ετσι χωρης πατρης δεν εχει τιποτα οποτε ας αποφασησουμε να ελευθερωσουμε την πατριδα και μετα τα εχουμε ολα…αλλα μεχρι να σκασει ο ιμαμης στο τζαμι τερμα τα ηχεια και ας ερχονται απλα δεν τους ανοιγεται και μολις τους βλεπετε ποιο δυνατα τα ηχεια ανασταση θα βαρεσω και εγω και ας μην ειμαι χρηστιανος αλλα της πατρωας εχω και πρασια φυσικο μεγαφωνω και πιτα στους αθεους κουμουνιστες και μασονους τριγυρω θα γηνει χαμος και ανασταση και 21 απριλη ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ σε ολους μας (και οχι πεσαχ ΛΑΜΠΡΗ ευχονται οι ελληνες)

  3. γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
    εξω ο Εβραιοχριστιανισμος απο την Ελλαδα.
    την χωρα του φωτος…..

  4. αυτούς οταν κι εδω αρχισουν να κάνουν τετοια η αστυνομία θα επεμβαίνει ??????????????

    facebook.com/johnny.lower.7927/videos/1260627020995226/UzpfSTc3MTE0OTM5OTY2NzI1ODoyOTMyMTE5NzcwMjM2ODY2/

  5. Τον ρουφιάνο δεν τον σεβάστηκε ποτέ κανείς…
    Οποίοι τον ξέρουν το άθεο κουμούνι σπάστε του τα κόκαλα και βάλτε του φωτιά

  6. Μια χαζεμενη θειτσα εισαι και τιποτα αλλο…Μια θειτσα που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν διαφερεις σε τιποτα απο τα ισλαμοπιθηκακια γιατι πολυ απλα δεν θελεις να καταλαβεις αυτο που δεν θελουν να καταλαβουν και οι καθε ταλιμπαν-τσιχαντιστες …οτι η ελευθερια σου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου…Ενα βλημα που θεωρησε νορμαλ να βγαλει τα ηχεια(!) στο μπαλκονι …για να αποδειξεις τι κυρα μου τι??? Οτι δηθεν εσυ εισαι πιο πιστη και καλη χριστιανη απο τους γειτονες σου…Ενα ψυχωτικο γραφικο βουρλο εισαι ….που χρειαζεται ψυχιατρο αμεσα , αυτο εισαι!!

    1. Τα λες καλά…έχεις αυτογνωσία…keep walking ..

  7. Αφιερωμένο στον Ali που μάλλον είσαι ένας σκεπτόμενος άθεος νεοδημοκράτης. Γαμώ τον Χαρδαλιά σου.

Comments are closed.