Απίστευτο, όμως είναι αλήθεια: Στον Δήμο Λάρνακας υπάρχει δρόμος με όνομα «οδός Γκρίζων Λύκων»!

Κοινοποίηση:
111

Το ζήτημα θα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το ταχύτερο

Στο αίτημα αναφέρονται και οι λόγοι που πρέπει να γίνει άμεσα η μετονομασία του δρόμου ενώ ο αντιδήμαρχος υποσχέθηκε ότι το ζήτημα θα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το ταχύτερο.

Ανάρτηση στο facebook από: Aram Manougian Agoump)

Όπως αναφέρει η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Κύπρου και σύμφωνα με το pontos-news.gr θα παρακολουθεί στενά τη διαδικασία και θα ενημερώνει την κοινότητα με την εξέλιξή της.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» αποτελούν ένοπλη και ιδιαίτερα βίαιη πτέρυγα του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων (MHP), που είναι… συνεταιράκι του AKP του Ταγίπ Ερντογάν και ο δήμος Λάρνακας οφείλει όχι μόνο να εξετάσει άμεσα το αίτημα της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Κύπρου, αλλά να μετονομάσει τον δρόμο που μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος αποτελεί και αίτημα όλου του ελληνισμού.

Να πούμε ότι πρόσφατα Γερμανία και Γαλλία απαγόρευσαν τη δράση του υπερεθνικιστικού κινήματος στα εδάφη τους, χαρακτηρίζοντας το ως διασπορέα «εθνικιστικών και ακροδεξιών ιδεών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αι καλααααααα… Και νόμιζα ότι ειμασταν μόνο εμείς μλκες

  2. Ο/Η Οι μουσλο-σατανιστές θα μας ξανακλείσουν την Ανάσταση και θα μας ανοίξουν το ραμαζάνι λέει:

    Καλά, όταν τον ονόμασαν, αυτοί που το έκαναν, πως μπορούν να μας πείσουν ότι δεν είναι λάτρεις των γκρίζων λύκων και τουρκόφιλοι;
    Έλεος πια με τους κάλους εν κρανίω εκεί στην Κύπρο……

  3. Κύπριοι μ@λ@κες, αλλά τι να περιμένει κανείς απ’τη στιγμή που παίρνουν Τούρκους απ’τα κατεχόμενα για να δουλέψουν…

Comments are closed.