Απίστευτο ριφιφί στο Κορωπί: Πώς “έφαγαν” οι αλλοδαποί τον θησαυρό του 52χρονου κτηματία από το “χρυσό κοτέτσι”;

Κοινοποίηση:
111

Εδώ και μήνες οι δύο αλλοδαποι εργάτες, ο Ασγκάρ απο το Πακιστάν και ο Σινκ απο την Ινδία, γνώριζαν οτι το αφεντικό τους είχε καταχωνιάσει σε εναν τενεκέ απο τυρί, που είχε θάψει βαθιά στο κοτέτσι του κτήματος στο Κορωπί, τον «θησαυρό». Τις 165.000 ευρώ που είχε βγάλει απο την τράπεζα γιατί πίστευε ότι θα τα «κουρέψουν».


Πολλά βράδια, απο το παράπηγμα της οδού Τόχη,τον παρακολουθούσαν να μπαινοβγαίνει στο κοτέτσι. Αυτό που έψαχναν ήταν η μεγάλη ευκαιρία να βαλουν χέρι στην περιουσία του εργοδότη τους και η κατάλληλη στιγμή ήρθε στα τέλη Αυγούστου. Τότε ο 20χρονος Ασγκαρ και ο 35χρονος Σινκ, ξέθαψαν τον τενεκέ απο το κοτέτσι και βούτηξαν τα λεφτα.
Όπως κατήγγειλε στη μήνυση που υπέβαλλε το θύμα, η μεγάλη αρπαγή έγινε κατά το χρονικό διάστημα 29 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου. Τα λεφτά μάλιστα, όπως υποστηριξε, δεν ήταν όλα δικά του, άλλα ένα μέρος αφού τα υπόλοιπα ανήκουν στη σύντροφο και την κόρη του.

Οι διαπραγματεύσεις

Όπως ισχυρίζεται στην καταγγελία που έκανε στο Τμήματος Ασφαλειας Κρωπίας, το απόγευμα της Τετάρτης ο 52χρονος κτηματίας, οι δύο άνδρες που δούλευαν στο κτήμα του και ζούσαν σε ένα παράπηγμα, όταν διαπίστωσε οτι έβαλαν χέρι στην περιουσία του και άρπαξαν τον «χρυσό» τενεκέ απο τυρί, οχι μόνο δεν αρνήθηκαν, αλλά παραδέχτηκαν την πράξη τους. Και τότε ξεκίνησε το θρίλερ.

Ο Ινδός και ο Πακιστανός κατάφεραν να τον πείσουν να μην πάει στην Αστυνομία, γιατί υπόσχονταν να του επιστρέψουν τον τενεκέ. Όμως δεν το έκαναν. Και κάθε φορά που τους ζητούσε τε λεφτά, τον κορόιδευαν και κατάφερναν να τον πείσουν να μην τους καταγγείλει.
Μέχρι που στις 10 Δεκεμβρίου ο 35χρονος Ινδός την «κοπάνησε», ενώ στις 22 εξαφανίστηκε και ο 20χρονος Πακιστανός. Και τότε, ο 52χρονος, μετέβη προχθές στο Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας όπου υπέβαλλε μήνυση εναντίον των αλλοδαπών για την υποθεση του χαμένου θησαυρού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Έτσι να αλλάξουν χέρια τα φράγκα,τι περίμενες ρε φουκαρα ότι θα στα κλωσουσε η κότα!!!!!!!

  2. Με τόσο χρήμα αγοράζουν το μισό Πακιστάν και την μισή Ινδία. Όπως έκαναν αντίστοιχα οι αλβανοί.

  3. Άνετα παίρνει το βραβείο βλακείας για το 2020. Δεν παίζεται ο τύπος.

  4. Τα λεφτά να ήταν μαύρα είναι από δύσκολο ως αδύνατο, αφού τα είχε στην τράπεζα πριν τα θάψει στο κοτέτσι… Τώρα για να πέρασαν 4 μήνες και να μην τους καταγγείλει 2 τινά συμβαίνουν:
    1) Η του τον σφύριζε κάποιος από τα δύο ή και οι δύο και φοβόταν να τους καταγγείλει, γιατί τον απειλούσαν ότι αν το κάνει θα τον ξεφτιλίσουν στην σύντροφο, την κόρη και τον περίγυρο του και θα γίνονταν ρεζίλι ή
    2) τα λεφτά ήταν λιγότερα απ΄ ότι έπρεπε, γιατί όσα έλειπαν ανήκαν στη σύντροφο και την κόρη του, αφού τα είχε ξοδέψει προηγουμένως αυτός, και έτσι φοβόταν ότι αν τους κατήγγειλε δεν θα μπορούσε να καλύψει και να δικαιολογήσει την έλλειψη τους στις παραπάνω, και πάλι θα γίνονταν ρεζίλι και έτσι αναγκαστικά περίμενε, αλλά τελικά έγινε ρεζίλι των σκυλιών (και των γατιών) σε κάθε περίπτωση!!!!

  5. Ο/Η τά΄θελες και τά΄παθες, εάν ΄συνέβη όπως ισχυρίζεσαι ... λέει:

    Κάτι “δεν κολλάει” στην ιστορία … Δεν είναι δυνατόν να εξακολουθείς να κρατάς στην δούλεψή σου τους καθ΄ομολογίαν κλέφτες και να τους παρακαλάς επί 3-4 μήνες, να σου επιστρέψουν τα κλεμμένα … Τους δένεις πισθάγκωνα μέσα στο κοτέτσι -νηστικούς και διψασμένους- μέχρι να μαρτυρήσουν το γάλα της μάνας τους και μετά τους παραδίδεις έτοιμους στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για τα περαιτέρω … Δεν περιμένεις μέχρι να εξαφανιστούν και μετά να τους καταγγείλεις … Τώρα πάει, πέταξε το πουλάκι … Ούτε καν η μήνυση δεν θα ευδοκιμήσει, εφ΄όσον από τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος μέχρι την καταγγελία, μεσολάβησε χρονικό διάστημα 3 μηνών … θα απορριφθεί σίγουρα, λόγω του εκπροθέσμου της υποβολής της … Κάτι άλλο “παίζει” …

  6. Ρε μπας και του κανανε και τιποτα εξτρα υπηρεσιες και δεν μιλαγε τοσο καιρο??
    Σαν να ειταν ερωτευμενος μου ακουγεται ολο αυτο…….

  7. Όταν είσαι αρβανιτόβλακας και παίρνεις αλλοδαπούς για εργάτες…καλά να πάθει, τα πάκια (σιγά μην είναι ινδός ο άλλος) τώρα είναι στο Πακιστάν, μπορεί να έχουν απαγάγει και κανένα ανήλικο κοριτσάκι από εδώ για σκλάβα του σεξ (τα κάνουν αυτά) και να περνάνε ντόλτσε βίτα…

  8. Μπραβο στα παιδια. καλα εκαναν στον κωλοαρβανιτη.

  9. Αυτον τον ΜΑΛΑΚΑ να βαλετε να κανει 1ος εμβολιο

  10. Κάτι πολύ βρώμικο παίζει, αφού είχε τους κλέφτες στα χέρια και δεν τους κατάγγειλε.Δεν υπάρχει κανένας τόσο βλάκας με περικεφαλαία.

  11. Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται παρά σαν αληθινή ιστορία,ποιος αλήθεια που ανακαλύπτει ότι του έκλεψαν- όχι αυτό το μεγάλο ποσόν αλλά ακόμη και ελάχιστα να ήταν -και ενώ γνωρίζει τους δράστες όχι μόνο δεν κάνει καταγγελία αλλά Τους αφήνει να δουλεύουν για λογαριασμό του;κανένας εκτός εάν συντρέχουν άλλοι λόγοι που τον υποχρέωσαν να κρατά κλειστό το στόμα του,

  12. Με τόσα λεφτά στίς χώρες τούς θα είναι βαρδινογιάννηδες, φοβόσουνα το κούρεμα μπετόβλακα,πάρε τώρα ένα ξύρισμα μπάς και βάλεις μυαλό.

  13. ΚΑΙ ΕΓΩ,,ΝΑ ΠΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΜΟΝΟ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ. ΤΕΛΟΣ..

  14. Καλα να παθει,”οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια”, φταινε αυτοι οι 2 εξυπνοι και βλακες μαζι,τα πηραν που τα πηραν,και δεν εξαφανιστηκαν,αντιθετως εμειναν και 4 μηνες παραπανω στην δουλεψη του μαλακα,και μετα απο 4 μηνες το καταγγελλει,χτες το πρωι το εδειξε και το μεγκα.

  15. Ενσημα τους εβαζε? να παει το ΙΚΑ να τον σκισει.

  16. ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…….ΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ….ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!!

  17. “Τα μαυρα λεφτα, μαυροι σου τα κλεβουν”. Κομφουκιος

  18. Τον καημενο! τζαμπα τους πληρωνε ασφαλειες …κλπ..το λιγ.1750€ το μηνα και του φερθηκαν ετσι..!
    αλλα να ηταν μονο αυτος..?

  19. Χα χα χα χα…
    Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που Έλληνας εργοδότης πέφτει θύμα ληστείας από λαθρομετανάστες εργατες- δούλους που είχε στην επιχείρηση του.

Comments are closed.