Απίστευτο περιστατικό στον Κοιλιωμένο – Αλλοδαπός γρονθοκόπησε άγρια δυο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ

Κοινοποίηση:
astynomia-ktirio-aytokinhta-860x662

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στο χωριό του Κοιλιωμένου, όπου ένας αλλοδαπός επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο κατά αστυνομικών όταν οι τελευταίοι πήγαν σε κλήση που είχαν δεκτή για τον ξυλοδαρμό σε βάρος ημεδαπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή το μεσημέρι ενημερώθηκε η αστυνομία Ζακύνθου για τον ξυλοδαρμό ημεδαπής στο χωριό του Κοιλιωμένου από νεαρό αλλοδαπό.
Στο σημείο έσπευσαν δυο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ζακύνθου για να επιληφθούν την υπόθεση. Μόλις ο αλλοδαπός είδε τους δύο αστυνομικούς να φθάνουν στο σπίτι, όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τους φέρει σοβαρά χτυπήματα τόσο στο πρόσωπό όσο και στο σώμα.

Το συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή ενώ οι δύο αστυνομικοί μετεφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παρέμειναν προληπτικά για 24 ώρες ενώ ο νεαρός συνελήφθη.

Τέλος, ο αλλοδαπός καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση με αναστολή ενώ τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ.

ermisnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όχι μόνο τόσο αλλά κι άλλο ξύλο να φάνε θα τους αρμόζει γιατί τον τσαμπουκά τους τον βγάζουν στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, στο καθημερινό ανθρωπάκι της βιοπάλης ενώ στους λαθρομετανάστες κάθονται σούζα.
    Ή δε απόφαση του δικαστηρίου για να αφεθεί ελεύθερος λαθρομετανάστης είναι επική.
    Το ότι η Ελεεινίδα ήταν με το λαθρομετανάστη περνάει στα ψιλά γράμματα μιας και είναι ότι το πιο συνηθισμένο συμβαίνει σήμερα με τις Ελληνίδες (ελλεεινίδες) να είναι δηλαδή με λαθρομετανάστες.

  2. Τι καταντια ειναι αυτη ρε;;;; Δυο και τους εδειρε ενας τσογλανος;;;;; Και τι αναστολη και προστημο και …πρασινα αλογα ειναι αυτα;;;; Οι λαθρο αποθρασυνθηκαν και σηκωνουν χερι;;;;; Πολυ καλα παμε!!!!! Αμεση απελαση χρειαζεται αχρηστοι πολιτικαντηδες!!!!!

  3. Γκλομπς δεν είχαν οι μπουχέσες να τον πλακώσουν που έκατσαν και τις έφαγαν δύο έναντι ενός ήταν τους μάγκες μόνο ξέρουν να κάνουν ? αυτοί όχι εμάς αλλά ούτε τους εαυτούς τους δεν μπορούν να φυλάξουν να τους απολύσουμε και στη θέση τους να προσλάβουμε αλλοδαπούς πιο καλά και αποτελεσματικά θα μας φυλάνε.

  4. ενω αν ειχε χτυπησει 2 σκυλους θα ειχε προστιμο 2Χ30000=60000Ε και κατηγοριες σε βαθμο κακουργηματος καλα δεν ειναι?

  5. Ποσο πιο γελοια θα γινετε ρε μπατσακια..? Σας κουτουπωνουν τα λαθρο και τ’ αμολατε παλι εξω..? Τους συνταξιουχους ξερετε να τους κοπανατε…ε ? Αρε κοπανοι…

Comments are closed.