Απίστευτο περιστατικό στη Φωκίδα: Πιτσιρικάδες έπαιζαν με δυναμιτάκια και έκαψαν υπεραιωνόβιο πλάτανο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΔΕΝΔΡΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Φωκίδας, εκεί που πιτσιρικάδες έπαιζαν με δυναμιτάκια και έκαψαν -κατά λάθος- έναν τεράστιο πλάτανο 180 ετών.

Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (17/8) στο χωριό Καστέλλια Φωκίδας. Όπως είπαν  κάτοικοι του χωριού παρέα παιδιών που έπαιζε στην είσοδο του χωριού κοντά στην παιδική χαρά, έριχνε δυναμιτάκια.

Κάποια από αυτά έπεσαν μέσα στην κουφάλα του πλάτανου και το δέντρο τυλίχτηκε στις φλόγες. Στο σημείο αρχικά έτρεξαν οι κάτοικοι του χωριού και στη συνέχεια οι πυροσβέστες. Όλοι μαζί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν το υπεραιωνόβιο δέντρο, αλλά δυστυχώς επειδή η φωτιά ήταν μέσα στην κουφάλα και στον κορμό του δέντρου, δεν τα κατάφεραν και το δέντρο τελικά χρειάστηκε να κοπεί.

 

Όπως θα δείτε και στο επόμενο βίντεο οι φλόγες είχαν κάνει μεγάλη ζημιά εσωτερικά στον κορμό του δέντρου και οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν ότι είχε απομείνει.

Όπως θα δείτε στις εικόνες η φωτιά “είχε φάει τα σωθικά” του υπεραιωνόβιου πλάτανου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Αστε τα στη ησυχία τους παιδακια ειναι και θελουν να παιξουν .
    Ετσι δεν ειπε και καποια κυρια τασια για τους λαθρο μα τι κανουν λιαζονται;
    Απο τοτε φυσικα εχουν κατακλεψει σκοτωσει πηδηξει ενα σωρο Ελληνες αλλα η κυρια τασια επιμενει στο ρητο της….

  2. ΗΠΑ. ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ? ΠΛΗΡΩΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΕΤΙΣΜΟΣ

  3. Κωλόπαιδα με μπάσταρδους γονείς!

  4. Η φωκίδα είναι γεμάτη τέτοια κωλοχώρια, οι γονείς τους έχουν τα μέσα και τα διορίζουν στη σιβιτανίδειο ή σε άλλους δημόσιους οργανισμούς και ζουν αυτά τα χωριά από τους αργόμισθους αυτούς.

  5. Τα δυναμιτακια που τα βρηκαν οι πιτσιρικαδες. Εδω και τωρα αμεση συλληψη των γονεων τους.Ακους εκει να καει πλατανος 180 ετων απο το παραμελημα των γονεων τους που θελουν να κανουν τη ζωουλα τους.Τα παιδια οτι τους διδαξεις πραττουν

    1. Ρέ φίλε μάς δουλεύεις;;;; Έχεις δεί τί γίνεται κάθε χρόνο στήν Ανάσταση μέ τίς φωτοβολίδες κι η αστυνομία πετάει χαρταετό;; Πού τά βρήκαν τά δυναμιτάκια λέει…

  6. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

  7. ελλαδισταν!!! τυχερος που εγκατελειψα αυτη την ωραια χωρα με τους πανυβλακες ηλιθιους κακομαθημενους πολιτες

  8. Κρίμα. Και εδώ που μένω έχει πολλά δέντρα και ρίχνουν συνεχώς πυροτεχνήματα. Αν γίνει καμιά στραβή θα γίνουμε παρανάλωμα. Πήρα και την αστυνομία τηλέφωνο τίποτα δεν έγινε.

    1. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, περίμενες από τήν αστυνομία νά κάνη κάτι;; Δέ σού είπαν νά πής στά δέντρα νά κάνουν ότι κοιμούνται;;

  9. Κακομαθημένα κωλόπαιδα, απο μπάσταρδους γονείς.

  10. Κακομαθημένα κωλόπαιδα απο μπάσταρδους γονείς.

  11. Κακομαθημένα κωλόπαιδα απο μπάσταρδους γονείς

  12. Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙΑ ΚΛΠ., ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ.
    ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝΑ, ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΑΝ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΟΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΛΟΝΑ (ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ)..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ”ΓΟΝΕΙΣ” ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΩΝ Κ@ΛΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.