Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα: Αντιδήμαρχος άρπαξε από το λαιμό Δημοτικό Υπάλληλο και αναζητείται

Κοινοποίηση:
dimarxeio_makrakomis_18_10

Μήνυση σε βάρος αντιδημάρχου κατέθεσε δημοτικός υπάλληλος του δήμου Μακρακώμης στη Λαμίας, με τον αιρετό να αναζητείται από τις αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο αντιδήμαρχος ζήτησε το λόγο από τον συγκεκριμένο υπάλληλο, ρωτώντας τον γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αντικατάστασης μίας κολόνας φωτισμού, που είχε αχρηστευθεί.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο υπάλληλος, ο αντιδήμαρχος του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και όταν εκείνος του απάντησε ότι δεν είναι δική του ευθύνη, τότε ο αντιδήμαρχος χειροδίκησε σε βάρος του πιάνοντάς τον από το λαιμό.

Μετα την χειροδικία υπάλληλος κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Στη συνέχεια, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετέβη στο ΑΤ Σπερχειάδας όπου και υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν είναι δική μου ευθύνη ο ένας, δεν είναι δική μου ευθύνη ο άλλος, καλά του έκανε ο αντιδήμαρχος! Όλοι κάνουν αργομισθίες στους Δήμους, κανένας δεν δουλεύει σοβαρά, άσε που φορτώνουν όλη τη δουλειά στα παιδιά των προγραμμάτων stage και αρκετοί εξ αυτών την πέφτουν στις γυναίκες που είναι σε τέτοια προγράμματα…βρώμικο ελληνικό δημόσιο, αν καταργηθεί, θα γλυτώσει και η πατρίδα μας…

Comments are closed.