Απίστευτο ντοκουμέντο! Ο “εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσών”, γνωστός αστρολόγος – μέντιουμ, Νίκος Χορταρέας, στη Σύρο ως ιερομόναχος Κυπριανός (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Πλέον ο πατήρ Κυπριανός εθεάθη σε γνωστό Ξενοδοχείο της Ερμούπολης ενώ την Πέμπτη αναχώρησε με το ενδοκυκλαδικό πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ με προορισμό το Λαύριο.

Σημειώνεται ότι πριν λίγους μήνες, είχαν διαψευσθεί τα Δημοσιεύματα απο την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, που ανέφεραν ότι ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας πρόκειται να χειροτονηθεί ή ότι θα διακονεί στην Ι.Μ. Σύρου.

Ο γνωστός αστρολόγος- μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά και όχι στη Μητρόπολη της Σύρου αλλά όπως φαίνεται οι Κυκλάδες είναι οι αγαπημένες του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΑΙ Ο ΑΓ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΜΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ – ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ- ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ. ΑΠΟΚΑΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΥΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΥΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

  2. Ο αστρολόγος θα αφιερώσει τι ζωή του στον Θεό. Αν είναι δυνατόν. Ποιον θεό ρε ηλίθιε; Τον εοσφορο;
    Ο Θεός μας είναι εναντίον της αστρολογίας και της μαντιας.
    Όσο υπάρχουν κορόιδα τα κονομάνε τα κοπρόσκυλα οι άθεοι.

  3. Ο ιδιος ο Κυριος μας εδωσε τη χαρη και την μετανοια στους αμαρτωλους να τον ακολουθησουν και να σωσουν τη ψυχη τους. Αν εχει μετανοησει και ακολουθησε τον μοναχισμο , μπραβο του και ειναι αξιος .

  4. Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ;

  5. Αυτος ο τυπος ηταν σκετος απατεωνας ουτε μεντιουμ ουτε αστρολογος………………………………………………………………………Απλα δουλευε τον καθε πικραμενο!

    1. Ενώ αν ήταν μέντιουμ ή αστρολόγος ΔΕΝ θα ήταν σκέτος απατεώνας και δεν θα δούλευε τον κάθε πικραμένο.

Comments are closed.