Απίστευτο κομβόι – Συνοδεία χωρίς προηγούμενο για την Εμινέ Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
emine_tayip

Πριν από λίγες μέρες η Εμινέ Ερντογάν (σύζυγος του Ταγίπ) επισκέφτηκε την αρχαία ελληνική πόλη Πάταρα της Μ.Ασίας. Το βίντεο είναι από την άφιξη της εκεί.

Δείτε τι συνοδεία έχει διατεθεί για την σύζυγό του Ερντογάν…. Όπως σχολίασε και ένας Τούρκος, «Tι σημασία έχει κι αν βρούμε φυσικό αέριο, ή οτιδήποτε άλλο; Ότι και να βρούμε, το βλέπουμε που θα πάει…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Καλά και όταν ξυπνήσεις Τούρκος γιατί κάτι τέτοιες κουραδες σαν εσένα πρώτη θα ξεχάσετε την πίστη σας……θα θυμηθείς την καταγωγή σου τουρκοσπορε γεννητσαρε….κανένας μαύρος σαν τον Αττίλα θα είσαι που το παίζεις Έλληνας….Τούρκαλα…..μέσα σου σταγόνα ελληνικό αίμα δεν υπάρχει….βρωμιάρη τουρκοσπορε….μπουχεσα….ο πρώτος που θα φύγει σε κρίσιμη ώρα εσύ θα είσαι …..και η παρέα σου…..όλοι το παίζεται αρχαίοι Σπαρτιάτες και τρώτε ξύλο από τα πακιστανικά και τα αλβανα της γειτονιάς σας ….

    1. τι γραφεις ρε τουρκοσποριτη, χα χα χα πιο χαζος κι απ τους χρυσαυγιτες εισαι

  2. Τουρκάλα Εμινέ τράβα καθάρισε κανέναν καμπινέ.

  3. Σε έτσουξε, τουρκοειδές βδέλυγμα”, εεεεεεε ;;;
    Διερωτήσου πρώτα μέχρι πότε εσύ θα βρίσκεσαι ακόμη στην Ελλάδα για να προπαγανδίζεις εναντίον της (ήγγικεν γαρ η ώρα απελάσεώς σου) … και μετά θα διαπιστώσεις, ιδίοις όμμασι, ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ, ΠΟΥ, ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ, ΕΖΗΣΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ … Η φάρα σου είναι αυτή που, λίαν συντόμως, θα πάρει την άγουσα για τα πάτρια εδάφη της στην μακρινή Μογγολία, καθ΄όσον, εγγύς γαρ ο καιρός, που τα κλεμμένα εδάφη πάνω στα οποία πατάει θα απελευθερωθούν …

  4. Σιγά μην έχουν το τέλος των Τσαουσέσκου ας προσέχουμε μην τους δούμε πρωθυπουργικό ζεύγος Ελλάδος ……….και λέμε τη έγινε τώρα……..

    1. ευσεβεις ποθοι. Παω στοίχημα οτι θα εχουν το τελος του Τσαουσεσκου, ολοι οι δικατορες ειχαν κακο τελος

  5. Τετοια συνοδεια δεν εχει ουτε ο ιδιος ο Ερντογαν.
    Τι λεω…ποιος Ερντογαν…ουτε ο Πουτιν.

  6. Εγω μένω Στην δήλωση του τούρκου που λεει για φυσικό αέριο και ότι άλλο βρουν,οι τουρκαλαδες το εχουν δεσει πως ότι και να βρεθεί είναι δικό τους

  7. Είναι η κανονική καθημερινή συνοδεία τής Βαλιδέ Σουλτάνας.
    Γιάννης Λάκων

  8. “” ΄Αντε και στα δικά της και σύντομα …”” μεχρι τοτε ποση ελλαδα θα εχει μεινει ελληνικη?????

  9. το DAIMLER, το VW, το RENAULT?? πανε συννεφο…………… καλη μπιζνα για την γερμανια και λιγοτερο για γαλλια. αυτη ειναι και πιο φυλαγμενη και απο τον τραμπ…… εεεεε ρε γλεντια……..

  10. Ολόκληρη δύναμη, στην υπηρεσία της δικτατορικής οικογένειας …
    Το τέλος των δικτατόρων, παγκοσμίως, το γνωρίζει η οικογένεια ;
    Και την οικογένεια τσαουσέσκου, κάπως έτσι την συνόδευαν και την φύλαγαν, μέχρι που ήρθε το άδοξο και οδυνηρό τέλος της … ΄Αντε και στα δικά της και σύντομα …

Comments are closed.