Απίστευτο και όμως ελληνικό! Κατέρρευσε η ψευδοροφή σε σχολική αίθουσα – Από θαύμα γλίτωσαν οι μαθητές (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
orofi

Από θαύμα γλίτωσαν οι 20 μαθητές του δευτέρου τμήματος της ΣΤ Τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, σήμερα το πρωί κατέρρευσε όλη η ψευδοροφή της σχολικής αίθουσας στην οποία στεγάζεται το συγκεκριμένο τμήμα.

Η παρατηρητικότητα της καθηγήτριας που αποδείχθηκε σωτήρια

Την ώρα που συνέβη το περιστατικό, τα παιδιά κανονικά είχαν μάθημα. Ωστόσο σήμερα τα τμήματα της ΣΤ τάξης του σχολείου επρόκειτο να πάνε εκδρομή.

Λίγο πριν την αναχώρηση, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα. Λίγες στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε.

orofi-3

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην οροφή εκτελέστηκαν το περασμένο καλοκαίρι εργασίες μόνωσης από ιδιωτικό συνεργείο.

Πηγές από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες μόνωσης στην συγκεκριμένη αίθουσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρέ δήμαρχε τί “εντολές γιά νά διερευνηθούν οί ευθύνες τού εργολάβου”;.Αμέσως ένταλμα συλλήψεως γιά φόνο έξ αμeλείας καί έξ απάτης.Η καθηγήτρια έσωσε τά παίδιά από τόν σίγουρο θάνατο.Οί γονείς καί τά παιδιά πρέπει νά τήν ευγνωμονούν.Εδώ έχει γίνει δουλειά γyφτικη καί τσαπατούλικη.Οί υπέυθυνοι ολοι μέσα.Κοιτάξτε τό βίντεο.Θά γινόταν μακελειό.
    Γιάννης Λάκων

  2. Υποδομες Ελληνικου κρατους και των πολιτων του που ειναι και γονεις! Καταντια λαου!

  3. Πάλι καλά που την έκοψε την καθηγήτρια κ έβγαλε τα παιδάκια έξω νωρίτερα αλλιώς σήμερα θα μιλούσαμε για τραγικά πράγματα!

Comments are closed.