Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Βγήκαν σε αναστολή μικροβιολόγοι στο Αγλαΐα Κυριακού και στέλνουν τον κόσμο στα ιδιωτικά για εξετάσεις

Κοινοποίηση:
aglaia

Μια καταγγελία ενός γονέα, αναδεικνύει ένα από τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν, μετά την εφαρμογή της αναστολής των υγειονομικών στα νοσοκομεία την 1η Σεπτεμβρίου 2021, που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης και την πληρώνουν τα μικρά παιδιά.

Ακολουθεί η καταγγελία του γονέα:

«Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου πήγα με το ανήλικο παιδί μου σε ραντεβού που είχε προγραμματιστεί πριν από μήνες, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα. Εκεί θα κάναμε μια εξειδικευμένη εξέταση αίματος στο παιδί μου που έπρεπε κιόλας να είναι νηστικό, όπως μου είχαν πει οι γιατροί.

Μετά από ταξίδι κοντά τριών ωρών από τη Σπάρτη, φτάσαμε στο ραντεβού μας στις 8 το πρωί και πήγαμε να κάνουμε την εξέταση. Εκεί μας περίμενε μια έκπληξη. Οι υπεύθυνοι νοσηλευτές και γιατροί, μας έγραψαν τις εξετάσεις, μας τις έδωσαν και μας είπαν «Λόγω φόρτου εργασίας του νοσοκομείου, παρακαλούμε να κάνετε τις εξετάσεις σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο και να μας τις φέρετε άμεσα».

Μετά το πρώτο σοκ και από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, κατάλαβα πως αυτή ήταν μια δικαιολογία, διότι μετά από αρκετές ερωτήσεις που έκανα στους υγειονομικούς του νοσοκομείου γιατί συμβαίνει αυτό, μου είπαν ανεπίσημα πως λόγω των αναστολών που προχώρησε η κυβέρνηση την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου σε υγειονομικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου που δεν είχε εμβολιαστεί, στο νοσοκομείο επικρατεί ένα μπάχαλο και γίνονται μικροβιολογικές εξετάσεις σχεδόν μόνο όσων παιδιών νοσηλεύονται σε αυτό και όχι των ραντεβού, γιατί δεν επαρκεί το προσωπικό των εργαζομένων στα εργαστήρια. Μου είπαν ότι το ίδιο ισχύει και για το Παίδων Αγία Σοφία που είχαν ως εναλλακτική.

Έτσι, χωρίς να με έχει ειδοποιήσει κανείς πριν το ταξίδι μου από τη Σπάρτη τουλάχιστον από την προηγούμενη μέρα, πρέπει να πάω το παιδί μου σε ένα ιδιωτικό μικροβιολογικό κέντρο, να πληρώσω περίπου 150 ευρώ συμμετοχή και να τους τις πάω, προκειμένου να βγάλουν πόρισμα για την θεραπεία του παιδιού μου.

Ειλικρινά ντρέπομαι για το δημόσιο σύστημα υγείας που και εγώ πληρώνω με τους φόρους μου και τις ασφαλιστικές μου εισφορές στο κράτος τόσες δεκαετίες. Τόσα χρόνια αναγκάζομαι να τρέχω στα νοσοκομεία που έχουν πολλά προβλήματα, αλλά τέτοιο μπάχαλο πρώτη φορά το βλέπω».

Πηγή: apela.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις. Διαλέγουμε και παίρνουμε.

  2. Ο γουρλομάτης εκτελεί τίς διαταγές τής νέας τάξης πραγμάτων.Κατέστρεψε δύο ζωτικά στοιχεία τού κράτους.Τόν τομέα τής υγείας καί τήν παιδεία μέ υπουργό τήν νεοταξίτισα καί φοιτήτρια τού νεοταξικού πανεπιστημίου τού Κάρλ Σβάμπ τήν Νική Κεραμέως.Αυτά τα δύο βασικά καί στρατηγηκά σημεία τήν υγεία καί τήν παιδεία θέλει νά καταστρέψει ό γκαβός πού λαμβάνει οδηγίες από τήν ανθελληνική Εβραική λέσχη Μπίλτερμπεργκ.
    Γιάννης Λάκων

  3. TΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ….ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.
    Η ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ Η ΑΠΟ ΑΙΤΙΑ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

  4. Προχωρα Μητσοτακη και ξεκανε ολους τους ηλιθιους που σε ψηφιζουν……

  5. Να αναλάβουν να τις πάνε οι ίδιοι και να τις πληρώσουν κιόλας

  6. Ναι δεν είναι τίποτα , θα πάρει άλλους που μετά από 10 χρόνια αν είναι καλοί και έχουν όρεξη για δουλειά ίσως μάθουν κάτι

  7. τι έγινε, που πήγαν όλοι εκείνοι που πίστευαν ότι όταν γίνει ιδιωτικό το ΕΣΥ θα έχει ο καθένας από ένα μονόκλινο χλιδάτο???
    Καλημέρα κόσμε, τώρα ξυπνάς σιγά σιγά

Comments are closed.