Απίστευτο και όμως αληθινό! Τουρκικό λεωφορείο αγόρασε η ΕΛ.ΑΣ για τα ΜΑΤ

Κοινοποίηση:
1

“ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΤΟΥΡΚΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙO ΑΓΟΡΑΣE H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !!!
Την ώρα που η Τουρκία εξαπέλυε εισβολή στον Εβρο και η Ελλάδα αναγκάστηκε να στείλει στα σύνορα εκατοντάδες Ελληνες Αστυνομικούς να μας προστατεύσουν από τον στρατό του Ερντογάν, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ!

Πρόκειται για το Τουρκικό 28θέσιο λεωφορεία μάρκας TEMSA (φωτό) με ειδική διαμόρφωση για μεταφορά ενόπλων αστυνομικών δυνάμεων!

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για κράτος αλλά για κανονικό κουκλοθέατρο, όπου έχουν επικρατήσει κατά κράτος οι νταλαβερτζήδες και τα γιουσουφάκια του Ερντογάν!

Εχουμε μπλέξει αδέρφια, κι έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα! ”

Γιώργος Αδαλής

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. “”Εχουμε μπλέξει αδέρφια, κι έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα! ”” μππααααα δεν νομιζω να εχετε μπλεξει…. ο παππους τα εχει κανονισει και η μαμα το ιδιο…….. και ολο το κλανταρατατς που ψηφηζετε εδω και δεκαετιες……… Oλοι δουλευαν για εσας χωρις εσας…………. και τωρα εχει ερθει ο καιρος που ολα τa ελληνοειδη βδελυγματα θα ενημερωθουν οτι η πατριδα τους “ταχα μου ντε””, ειναι κομματι της τουρκιας….. αυτος εχει λυσσαξει να παρει οτι του εχει δωθει και δεν θελει να περιμενει αλλο…………….. ο καιρος εφτασε…. φτουυυυυυυυυυυυ και παλι φτουυυυυυυυυ……….. και ας κανει “ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ”” καταγγελεια στο ΕΣΡ….. διοτι απο μονο του δεν κανει τιποτα………………..

  2. Όλα είναι θέμα τιμής, από τη στιγμή πού πληρεί τις προδιαγραφές και είναι το φτηνότερο πρέπει να το πάρουν.
    Ας αλλάξουν τίς οδηγίες και να αποκλείσουν οτιδήποτε τούρκικο.

  3. H Ergotrak είναι ο αποκλειστικός διανομέας και επισκευαστής των Λεωφορείων TEMSA στην Ελλάδα. Ο κλάδος λειτούργησε για περισσότερα από 13 χρόνια μέσω της θυγατρικής Panergon του Ομίλου Σφακιανάκη

  4. Μα οι ελασίτες δεν υποστηρίζουν τους Έλληνες αλλά τους τουρκόσπορους.
    Έτσι τους αξίζει και το ανάλογο λεωφορείο. Αίσχος.
    Έφτασε η ώρα που ο πολίτης δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους πραιτωριανούς της φαύλης εξουσίας.

  5. Ας ηταν το φθηνοτερο αλλα οχι απο την τουρκια. Ελεος.

  6. ΛΟΓΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Και τις Mercedes που αγόρασαν ορισμένοι και αυτές έχουν συναρμολογηθεί στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Mercedes στην περιοχή της Προύσας . Είναι γνωστό ποία μοντέλα της συναρμολογούνται εκεί ! Αλλά οι ιδιοκτήτες τους καμαρώνουν για το Γερμανικό τους αυτοκίνητο. Όταν γίνεται διαγωνισμός για να αγοράσεις το φτηνότερο αυτοκίνητο ή λεωφορείο αυτά συμβαίνουν ! Όμως φίλε μου τσάμπα κλαίγονται ορισμένοι τώρα , γιατί τις γραμμές παραγωγής ξένων εργοστασίων στην Ελλάδα που κατασκεύαζαν αυτοκίνητα και λεωφορεία έως και την δεκαετία του 1990 τα έδιωξαν οι Εργατοπατερες και τα συνδικάτα με τις παράλογες απαιτήσεις τούς ! Τώρα πληρώνουμε αυτά τα λάθη…

  7. Kαλα να παθουμε ! Τα θελουμε και τα παθαωινουμε !

  8. Αυτοί όμως έπρεπε νά αγοράσουν τό φτηνότερο , έτσι δέν είναι ;;;
    Αφού τούς νόμους μας τούς φτιάχνουν καραγκιοζοπαίχτες βρέ παιδιά , τί περιμένετε ;;;

Comments are closed.